Геронтолошком центру у Бачкој Паланци 7 милиона за санацију штете

Покрајинска влада издвојила је 21 милион динара установама социјалне заштите за санацију штете настале током невремена

Покрајинска влада издвојила је 21 милион динара установама социјалне заштите за санацију штете настале током невремена које је прошле недеље погодило Војводину.


У невремену су оштећења претрпели објекти Геронтолошког центра „Нови Сад“, Дом „Ветерник“, Геронтолошки центар „Бачка Паланка“, Геронтолошки центар „Врбас“ и Геронтолошки центар „Срем“ у Руми.

У Геронтолошком центру у Бачкој Паланкци оштећени су столарија и оџак, а за санацију штете обезбеђено је седам милиона динара.

Олуја је оштетила делове кровова на објектима Геронтолошког центра на Лиману, Новом насељу и у Футогу, као и на објекту Прихватилишта. За радове на санацији тих оштећења издвојено је 2,7 милиона динара. На објекту у Врбасу оштећени су кровни прозори и део фасаде, а на згради домског смештаја у Куцури део крова на помоћном објекту. Радови на санацији објеката коштаће 3,5 милиона динара. У невремену је на Дому „Ветерник“ оштећен кров, чија ће обнова коштати 7,4 милиона динара. Део крова оштећен је и на Геронтолошком центру „Срем“ у Руми.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here