Куће у низу – Изаберите свој дом из снова у Бачкој Паланци

Овај модеран пројекат се гради у Бачкој Паланци, на углу улице Цара Лазара и Змај Јовине.

БАЧКА ПАЛАНКА: Грађевински пројекти Kућe у низу постају све популарнији због своје практичности и ефикасне искоришћености земљишта. Један такав модеран пројекат се гради и у Бачкој Паланци, и то на углу Цара Лазара и Змај Јовине.


Овај иновативни грађевински пројекат пружа бројне предности у погледу енергетске ефикасности, сигурности и модерног дизајна.

Објекти који се граде у оквиру овог пројекта у Бачкој Паланци истичу се висококвалитетном столаријом немачког произвођача KOMMERLING. Кућа у низу је опремљена са 7-коморним прозорима и вратима, антрацит сиве боје, трослојним стаклима Clima Guard Solar, алуминијумским ролетнама, термо блоковима и демит фасадом.

Доживите врхунски стил и удобност са Kућама у низу које одузимају дах.  

Свака од ових некретнина очарава гранитним плочицама које красе подове, пружајући просторима елегантан и луксузан изглед.

Дрвено степениште додаје топлину и природну лепоту ентеријеру, док подно грејање на гас обезбеђује равномерно загревање и удобност током хладних дана.

Додатну вредност свакој кући пружа гаража која је део објекта, омогућавајући сигурно паркирање и заштиту возила од спољних утицаја.

Ове некретнине су савршен избор за оне који желе да споје стил, практичност и елеганцију. Уз изузетну комбинацију гранитних плочица, дрвеног степеништа, подног грејања на гас и гараже, ове куће пружају врхунско искуство становања. Уживајте у безвременском луксузу и удобности које ове куће пружају. Спремите се да се заљубите у савршенство сваког детаља, од врхунских материјала до пажљиво осмишљеног дизајна.

Налазећи се на атрактивној локацији у близини Lidla и Dm-a, куће у низу овог грађевинског пројекта пружају идеалан спој удобности и практичности. Свака кућа је засебна јединица, пружајући приватност и мир својим станарима. Осим тога, простране терасе омогућавају уживање на отвореном, док су дворишта уређена са зеленом травом, стварајући оазу за релаксацију и забаву. Пројекат Куће у низу представљају савршено место за удобан и модеран живот, уз све потребне садржаје на дохват руке.

 

Енергетска ефикасност Кућа у низу:

Столарија KOMMERLING са 7 комора представља врхунски избор за постизање високог нивоа енергетске ефикасности. Коморе у профилима прозора стварају изолацијске преграде које спречавају губитак топлоте и смањују термалне мостове. Ово значајно побољшава термоизолационе карактеристике куће, смањујући потребу за кориштењем грејања или хлађења. Трослојна стакла Clima Guard Solar такође доприносе енергетској ефикасности, јер смањују пролаз топлоте и штетних сунчевих зрака.Ова кућа у низу такође је опремљена термо блоковима, који смањују губитак топлотне енергија.

Сигурност Кућа у низу:

Сигурност је важан аспект сваког дома, а столарија KOMMERLING нуди висок ниво заштите. Алуминијумске ролетне пружају додатну сигурност, зато што су израђене од издржљивих материјала и опремљене механизмима за заустављање провалника. Ове ролетне такође пружају изолацију од буке и светлости, што ствара угоднију атмосферу унутар куће.

Модеран дизајн:

Антрацит сива боја столарије KOMMERLING даје кући модеран и елегантан изглед. Ова боја је популаран избор због своје неутралности и способности да се уклопи у различите стилове и теме дизајна. Профили прозора и врата KOMMERLING  дизајнирани су тако да пруже чисту и елегантну линију, додајући естетски привлачан изглед кући.

Изградите своју будућност и свој дом из снова – изаберите Куће у низу за свој нови дом! 

 

За све додатне информације о пројекту, можете се информисати путем телефона, маила или лично на адреси:

Контакт телефон: 060 7511138
Имејл: [email protected]
Адреса: Угао Цара Лазара и Змај Јовине, Бачка Паланка

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here