Sydney caffe billiard club – Савршено место за добар провод

Пикадо, билијар, стони фудбал у опуштеној атмосфери Сиднеја је свакако прави избор да потрошите своје слободно време, а код њих можете и прославити рођендан или неки други важан датум.

Бачка Паланка је од сада има да понуди најбоље место за све љубитеље билијара, пикада и опуштене атмосфере. Sydney caffe billiard club је отворен у улици Веселина Маслеше 50 у Бачкој Паланци и нуди незаборавно искуство игре и дружења.


Када закорачите у Sydney caffe billiard club, дочекаће вас три нова билијар стола, који су спремни да задовоље и најзахтевније играче. Електронски пикадо такође је део понуде овог клубског простора, пружајући могућност да се такмичите са пријатељима или једноставно опустите уз ову популарну игру.

У понуди је и сто за стони фудбал, који ће вам пружити додатну разоноду и забаву.

Осим сјајних садржаја, Sydney caffe billiard club је и кафић који нуди широк избор алкохолних, безалкохолних пића као и топлих напитка.

Ако сте у журби, ту је опција да понесете кафу са собом, идеално за шетњу до Дунава.

Цена за играње билијара је веома приступачна, само 360 динара за један сат игре. Пикадо је доступан по цени од 20 динара за један бод. Не пропустите фантастичне акције које Sydney caffe billiard club нуди.

Средом је целодневно снижење од чак 50% на све игре, док су осталим данима акције доступне од 17 до 19 часова, такође са 50% попуста.

Sydney caffe billiard club такође пружа могућност изнајмљивања простора за посебне прилике, као што су рођендани или приватне прославе. За више информација о организацији прослава, позивте број телефона 061 1301 223 или дођите лично.

Посетите Sydney caffe billiard club и уживајте у врхунској забави, незаборавним тренуцима и опуштеној атмосфери.

Sydney caffe billiard club можете пратити и на друштевним мрежама :

billiard_caffe

: sydneybilliardcaffe/

Радно време:

  • Oд понедељка до четвртка од 17:00 до 00:00 часова
  • Петком и суботом од 17:00 до 01:00 часова
  • Недељом од 17:00 до 00:00 часова

Контакт телефон: 061 1301 223

: Веселина Маслеше 50, Бачка Паланка

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here