Royal Play – Краљевство дечије игре

Royal Play је дечија играоница и рођенданоница у Бачкој Паланци која нуди разне забавне и едукативне активности и организације прославе дечијих рођендана за децу свих узраста. Основана је 2017 године и налази се на доброј познатој адреси у улици Шафарикова 48.


Royal Play је идеално место за децу да се друже и играју у сигурном и забавном окружењу, док родитељи, уколико желе могу да се опуштају у кафићу и буду у близини своје деце.

Назаборавни рођендани у Royal Play

За рођенданске прославе, играоница има посебне понуде које укључују простор за забаву, аниматоре и декорације. Такође, играоница има и кафић, пушачки и непушачки део, за родитеље и одрасле госте, где могу да уживају у укусним грицкалицама и напицима док се деца играју.

Играоница на отвореном са кафићем и затворени део играонице

Ова дечија играоница има све што је потребно за незаборавну забаву деце и уз пратњу одраслих. Три забавна тобогана, трамболина, базен са лоптицама, кухињицу за мале куваре, као и столове и столице где деца могу да цртају или се играју. Поред затвореног дела играонице, гостима је на располагању и летња башта која пружа још више могућности за игру и дружење на отвореном. Едукативна кућица, љуљашка, кућица са тобоганом и базеном са лоптицама употупњује уживање у игри у башти.

Цена улазнице у играоницу је 250 динара, док је цена чувалице 320 динара по сату, са доплатом од 100 динара по наредном сату. За прославу рођендана, ова играоница нуди свеобухватан пакет цене 6500 динара, који укључује 2 сата прославе, васпитаче за децу, особље које ће послуживати родитеље, неограничене сокиће и грицкалице за децу, као и сву одговарајућу опрему (овали, тањирићи, кашичице, чаше, салвете) како би се прослава организовала без икаквих проблема. Ова играоница је идеално место за све који желе да се опусте и уживају у забави својих најмлађих.

У оквиру играонице се налази велики избор играчака, од меканих играчака за бебе до разних игара за старију децу. Све играчке су безбедне и редовно се дезинфикују ради одржавања хигијене.

 „Нека игра буде краљевство!“

„Желимо да деца уживају у свом краљевству игре, док се родитељи опуштају у нашем кафићу. Такође, пружамо могућност организовања савршеног рођендана за ваше малишане, уз потпуно опремљену рођендаоницу и професионалну услугу нашег особља.“  – истичу из ове играонице.

Али ни то није све. Родитељи који закажу рођендане у периоду од 15.07 до 31.08, имаће попуст од 10% у Royal Play дечијој рођендаоници.

За све остале акције и остала дешавња Royal Play дечију играоницу и рођендаоницу можете пратити и на друштвеним мрежама:

  igraonicaroyalplay

royal_play

Радним данима: 15:00-20:00 часова

Субота и недеља: 10:30-20:00 часова

Летње радно време од 15 јуна до 30 септембра од 16:00 – 21:00 часа

Викенд: Од 11:30 – 21:00 часова

Контакт: 061/2906016

 Мејл : igraonicaroyalplay@gmail.com

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here