Шта се дешава са рачунима за струју у Бачкој Паланци?

Истраживали смо да ли постоји проблем и како поступити у случају да сте добили неисправан рачун. 

У претходних десетак дана нашој редакцији обратио се велики број наших суграђана који живе на територији општине Бачка Паланка у вези са неисправним рачунима за електричну енергију. Истраживали смо да ли постоји проблем и како поступити у случају да сте добили неисправан рачун. 


Да ли сте ви приметили да сте добили необичан износ за утрошену електричну енергију? Уколико јесте, свакако треба да урадите проверу вашег стања потрошње упоређивањем стања на сату и на рачуну.

Преносимо поруку једног нашег читаоца: 

-На фотографији се види моје бројило, датум и време снимања и очитавања бројила и стање више и ниже тарифе. Стање више тарифе је снимљено на дан 02.03.2024. и више је 46607, док је ниже 59690. На рачуну се види дан очитавања и стање, а на основу мог снимка од 02.03.2024. и стања од 03.03. Са рачунс разлика је 203 кw. У односу на њихово очитавања нисмо потрошили нижу тарифу ни мало, док имам још да потрошим 116 kw више тарифе док не дођем на ниво очитавања који ми је достављен – написао је.

Позвали смо ЕПС у Бачкој Паланци, али смо добили информације да је све регуларно и да нема проблема у функционисању рада локалне службе.

Како пријавити неисправан рачун за струју 

Приговор се може поднети на следеће начине:

  • Лично, на шалтеру ЕПС АД
  • Писаним путем – дописом (адреса је наведена на рачуну за електричну енергију)
  • Електронском поштом на адресу: [email protected]
  • Телефонским путем на број телефона: 0800 111 202 (бесплатан позив)
  • Образац за подношење приговора може се преузети овде.

Уколико и ви приметите неслагање на вашем рачуну и бројилу позовите Електропривреду Србије у Бачкој Паланци на број телефона 021750151 или 0216044311 за додатна питања. Вашу рекламацију можете пријавити на њиховом шалтеру тако што ћете уписати стање вашег бројила – Вишу и нижу тарифу и попунити захтев на рекламацију који ће вам бити обрађен истог момента.

3 Kоментара

  1. I moj racun je veci nego inace i razlikuje se od mog ocitavanja od 01.03. Zasto , zato sto je ocitavanje bilo 06.03. znaci 35 dana.Najkraci mesec najveci racun sto je nedopustivo jer tako mozete uci u skuplju zonu.

  2. Imam jednotarifno brojilo…..jedan mesec utrošeno 706 kwč-račun 7700 din(plaćen na vreme) sledeći mesec utrošeno 655 kwč-račun 9400 din-ko je ovde lud?!!!

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here