Ове фирме нуде погодности уз пензионерске картице у Бачкој Паланци

Погледајте списак бачкопаланачких фирми у којима можете остварити попуст са пензионерском картицом

5506
Фото: Министарство финансија

Из филијале Републичког Фонда за пензијско и инвалидско осигурање у Бачкој Паланци обавештавају грађане да је радно време, у периоду издавања пензионерских картица, радним даном од 08:00 до 18:00 часова и и суботом од 07:00 до 12:00 часова.


Радно време испоставе РФ ПИО у Бачу је понедељком и четвртком од 08:00 до 18:00 и суботом од 07:00 до 12:00 часова. Ради брже и ефикасније поделе картица и краћег времена чекања, све филијале Фонда ПИО су сваког радног дана, у термину од 15:00 до 18:00 часова, као и суботом од 07:00 до 12:00, само у функцији поделе пензионерских картица.

Подсетимо, Пензионерске картице Фонда ПИО нове генерације почеле су да важе од 1. октобра, док је подношење захтева за њихово издавање омогућено од 15. марта ове године. Како наводе из Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање, потписивањем споразума о сарадњи са друштвено одговорним компанијама, јавним предузећима, апотекама, здравственим установама, предузетницима, државним институцијама, занатским радњама, банкама, бањама и осталим правним субјектима који су се укључили у пројекат Фонда ПИО Пензионерска картица, обезбеђени су попусти и остале погодности за кориснике картица. Поред уговора потписаних на нивоу целе државе, погодности за пензионере су омогућене и споразумима о сарадњи са локалним фирмама.

Филијала Републичког Фонда за пензијско и инвалидско осигурање у Бачкој Паланци потписала је споразуме о сарадњи са следећим фирмама у Општини Бачка Паланка: АД „Подунавље“, „Касица С“, „Белотехна“ ДОО, ДОО „ЕЛ-КО“, Апотекарска установа „АЛЕНА“, Стовариште „Синај“ ДОО, „АМК Бачка 1956“ ДОО, ДОО, СЗТР „Мобиленд“, „SPEED TRADE“, ДОО „SPEED SYSTEM“ ДОО, Борислав Јовић ПР -„ЈМ Дент“, „Бора Бар“, ДОО „Бјелош“, „Маконагро БП“ и  У Општини Бач споразуми су потписани са фирмама „Ферит“ ДОО и „Агропродукт“ ДОО.

Директор филијале Бачка Паланка Драган Јовић наглашава да се поред ових споразума, очекује потписивање са још пет до шест фирми у скоријем периоду, о чему ће накнадно обавестити.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here