Престаје мандат директору ЈКП „Комуналпројект“

Седница Општинског већа

1567

На 174. седници Општинског већа, одржаној у среду, 31. јануара, којом је председавао заменик председника Општине Бачка Паланка, Мита Лачански, чланови већа разматрали су осам тачака дневног реда, наводи се на сајту општини Бачка Паланка.


Између осталог, утврђен је и Предлог решења о утврђивању престанка мандата Ђуре Шкрбића, досадашњег директора ЈКП „Комуналпројект“ Бачка Паланка.

Општинско веће је размотрило Годишњи извештај о раду Комисије за координацију инспекцијског надзора над пословима из изворне надлежности Општине Бачка Паланка за 2023. годину и Извештај о раду Жалбене комисије Општине Бачка Паланка за 2023. годину.

Утврђен је Предлог одлуке о давању непокретности на коришћење без накнаде Предшколској установи „Младост“ Бачка Паланка-непокретности уписане у Лист непокретности број 11 К.О. Силбаш, катастарска парцела број 560 и Предлог одлуке о давању непокретности на коришћење без накнаде Предшколској установи „Младост“ Бачка Паланка-непокретности уписане у Лист непокретности број 2027 К.О. Челарево, катастарска парцела број 347, који су упућени Скупштини општине Бачка Паланка на даље разматрање и усвајање.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here