Веома топло, највиша дневна температура до 37 степени

Временска прогноза

422
Foto: Canva

Према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода (РХМЗ), у Србији ће јутро бити ведро, док се по котлинама југозападне Србије, као и на Пештерској висоравни очекује краткотрајна магла.


Током дана претежно сунчано и веома топло, а после подне се, углавном у брдско- планинским пределима, уз локални развој облачности, понегде очекују краткотрајни пљускови са грмљавином. Ветар слаб променљив. Најнижа температура од 15 до 23 степена, највиша од 34 до 37 степени.

У Бачкој Паланци после ведрог јутра, у току дана очекује се претежно сунчано и веома топло време. Ветар слаб променљив. Најнижа температура од 20 до 23 степена, а највиша око 36 степени. У четвртак променљиво облачно и топло, али уз мало нижу максималну температуру.

Од петка до краја седмице претежно сунчано и веома топло са највишом температуром од 34 до 37 степени, а у планинским пределима се, уз локални развој облачности, очекује краткотрајна киша или пљускови са грмљавином.

У недељу увече на северу Војводине, а од понедељка и у осталим крајевима биће променљиво и нестабилно, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином уз пад температуре.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here