Филмски репертоар од 3. до 5. марта

Два филма на репертоару у Градском биоскопу у Бачкој Паланци

БАЧКА ПАЛАНКА – У Градском биоскопу од 3. до 5. марта приказиваће се два филма. 


У Градском биоскопу од 3. до 5. марта у термину од 19 часова приказиваће се анимирани филм „Баш супер“ синхронизован на српски језик.

Једанаестогодишња девојчица Хедвига, заљубљеник у игрице, открива да јој се живот окреће наглавачке када је приморана да замени свога оца као суперхероја града и то много пре него што је очекивала. Изазови пред којима се нашла много су већи него што је могла и да претпостави, а услед неспретних потеза отац се одлучује за рођака Адирана, као будућег хероја. Хедвига мора брзо да реагује!

У Градском биоскопу од 3. до 5. марта у термину од 21 час приказиваће се филм „Римини“.

Након смрти мајке, Ричи Браво се из дома у Италији враћа у своју тинејџерску собу у Доњој Аустрији, где Чарлтон Хестон још увек показује бицепсе, а Винету је још увек жив. С ракијом у руци и баршунастим „wурлитзер“ мелодијама у ваздуху, он и његов „пиколо фратело“ опростили су се од родитељског дома.

Ричи Браво, поп звезда, живи и ради у Риминију. Плакати у природној величини на зидовима његове виле говоре о славној прошлости. Ричи тврди да је још увек „цон молто аморе“ – помало стиснут, а стискање је оно што је потребно да би се Ричи увукао у свој корсет и „јакну“ пре него што ватрено пева шашаве немачке песме у мирним и егзотичним хотелским фоајеима Италије. Овај аустријски жиголо својим отровним шармом открива свој пут у ум, тело и новчанике жена одређених година.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here