Репертоар у Градском биоскопу 24. и 25. фебруара

У Градском биоскопу 24. и 25. фебруара од 18.00 биће приказан анимирани филм „Куце у опери“ синхронизован на српски језик.


Садржај:

Улична куца Самсон покушавајући да се сакрије од лова шинтера долази до једне од најпознатијих опера на свету. Тамо среће шармантну куцу Марго која је у власништву чувене примабалерине театра, Анастасије. Прича се захуктава када из свлачионице нестаје јединствена тијара која припада британској краљици и коју Анастасија мора да носи током четвртог чина балетске представе. Како балет не би био отказан Самсон и Марго морају пронаћи крадљивца и спасити дан предвиђен за звуке великог Жоржа Бизеа.

У Градском биоскопу 24. и 25. фебруара од 20.00 часова биће приказан филм „Сунце мамино“, топла породична прича испричана из угла до ушију заљубљеног тинејџера који не бира средства како да дође до девојке у коју је заљубљен.

Садржај:

Реља, романтични седамнаестогодишњак, организује сахрану своје баке када схвати да је то начин да смува девојку у коју је заљубљен. „Сунце мамино“ је топла и меланхолична љубавна комедија о одрастању тинејџера на улицама и крововима Београда у којој наш протагониста, Реља Новески, маневрише између љубави и смрти. Играју: Павле Чемерикић, Бранка Катић, Денис Мурић, Алиса Радаковић, Павле Менсур…

Цена улазнице је 300 динара и моћи ће се купити на благајни биоскопа од 17.00 часова у данима приказивања.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here