Repertoar u Gradskom bioskopu od 3. do 5. decembra

Prikazivaće se dva animirana filma i jedna bosanska komedija

464

BAČKA PALANKA: U Gradskom bioskopu od petka (03.12.) do nedelje (05.12.), prikazivaće se dva animirana filma i jedna bosanska komedija iz 2021. godine u režiji Danisa Tanovića. Cena ulaznice za svaki film je 350 dinara.


„Mali šef – Porodični biznis“ – sinhronizovan na srpski jezik

Petak (03.12.) u 16 časova i nedelja (05.12.) u 18 časova

U nastavku komedije nominovane za Oskara, braća Templeton – Tim i njegov mali šef Ted (Srđan Timarov) postali su odrasli i udaljili se jedan od drugog. Tim je sada oženjen otac koji je uglavnom kod kuće. Ted je izvršni direktor hedž fonda. Ali nova mala šefica sa najsavremenijim pristupom i sposobnim stavom će ih ponovo okupiti … i inspirisati novi porodični posao.

Pogledajte trejler:

„Enkanto: Magični svet“ – sinhronizovan na srpski jezik

Subota (04.12.) i nedelja (05.12.) u 16 časova

Animirana priča o neobičnoj porodici Madrigali, koja živi u magičnoj kući u planinama Kolumbije, u divnom i šarmantnom mestu zvanom Enkanto. Magija Enkanta blagoslovila je svako dete u porodici jedinstvenim darom, od super snage do moći isceljenja, svako dete, osim jedno – Mirabel. Ali kada otkrije da je magija koja okružuje Enkanto u opasnosti, Mirabel shvata da bi ona, jedina „normalna“ Madrigal, mogla da bude poslednja nada svoje izuzetne porodice.

Pogledajte trejler:

„Deset u pola“ – bosanska komedija

Petak (03.12.) i subota (04.12.) u 18 i 20 časova, nedelja (05.12.) u 20 časova

Baščaršija pokušava da se oporavi od duge i teške pandemijske godine. Pandemija još uvek traje, ali ipak, dolazi leto i postoji nada da bi se stvari mogle, barem na kratko, popraviti. Kada jedno jutro u Enesovu ćevabdžinicu uđe poznata influenserka iz Zagreba koja kaže da je došla da pojede „najbolje ćevape u gradu“, on je pošalje kod Ize. Ovaj sasvim bezazlen, prijateljski gest, izaziva potpuni raspad komšijskog, poslovnog i privatnog života, ali ne samo Enesovog i Izinog, nego u celom gradu. Gde se jedu najbolji ćevapi u Sarajevu?

Pogledajte trejler:

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here