Промоција књиге Бранка Ђукића „Знаковница“

У организацији Књижевног клуба "Дис" и "Народне библиотеке Вељко Петровић"

306
Извор: Књижевни клуб Дис

БАЧКА ПАЛАНКА – Промоција књиге „Знаковница“, дела Бранка Ђукића из Футога, одржаће се у понедељак, (20.06.) са почетком у 19.00 часова у Народној библиотеци „Вељко Петровић“.


Бранко Ђукић је основну и средњу школу завршио у Футогу и Новом Саду. Дипломирани је инжењер менаџмента – мастер, на факултету техничких наука у Новом Саду. Сарадник је на књигама, Ојкача I-IV, од 1998. до 2017. године. Има објављене две ауторске књиге: „Унац Уна Сава Дунав”, поезија (1997), издавач Србско културно друштво „Сава Мркаљ”, Нови Сад и „Хумортворине, лафоризми, двојкаче”, афоризми (2004), издавач Књижевни клуб „ДИС”, Бачка Паланка. ж

Дипломски мастер рад, одбрањен је 2009. године на Факултету техничких наука у Новом Саду, под насловом „Унапређење делатности и перспективе развоја Културног-информативног центра „Младост” Футог – приказује рад центра и Футог као насеље.

Објављивао је песме у једном броју књижевних листова. Члан је Друштва књижевника Војводине (ДКВ) у Новом Саду и сарадник „Савеза књижевника у отаџбини и расејању” – СКОР. Учесник је на многим књижевним вечерима. Свира хармонику и клавијатуре. Живи и ради у Футогу и Новом Саду.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here