Промоција романа „Жена која је волела прошлост“

Ауторкa Ивa Костов из Бачке Паланке

БАЧКА ПАЛАНКА – У суботу, 2. децембра у Словачком дому у Бачкој Паланци биће одржана промоција романа „Жена која је волела прошлост“ ауторке Иве Костов. 


Ниа, позната глумица, на позив редитеља одлази у иностранство да опроба свој таленат. Међутим, оно што ће јој се тамо догодити, промениће јој наизглед савршен живот. Сваки човек има дом само ако има сећања. Када их Ниа изгуби, уз Луку покушава да их поврати. Временом јој наилазе неке слике из прошлости и тада схвата да се делови њене прошлости никако не поклапају са животом који тренутно живи.

Ниа очајнички жели да сазна своју прошлост, али, да ли ће се ичега сетити? Да ли ће је делови њене прошлости разочарати? Да ли су неке ране заиста свеже целог живота?

„У овом роману пратите знакове који ће вас одвести до циља, до мене, а када га прочитате, и до вас самих. Ако вам није до мене, и ако вам није до вас, можете прочитати и све личне податке који говоре све о нама, а не кажу баш ништа“, наводи се у биографији романа.

Ива Костов је рођена 17. децембра у Новом Саду, 1992. године. Детињство је провела у Бачкој Паланци где је завршила и средњу школу. Онда је уследио Филозофски факултет у Новом Саду, одсек журналистика. Прва њена књига „Прећути ме“ објављења је 2021. године, а за овај роман идеја се родила још пре пет година, али, како наводи ауторка, сада је право време да дође и до читаоца.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here