Štrumfeta na novoj lokaciji i pod drugim imenom „ZAGA“

2462

Bivša „Štrumfeta“, a od nedavno prodavnica„Zaga“ je lokalna prodavnica koju već deset godina obožavaju i deca i njihovi roditelji. Svi Bačkopalančani znaju da je, sad već bivša „Štrumfeta“,uvek bila mesto sa dušom. Mala ušuškana radnjica u Veselina Masleše u kojoj ste mogli da nađete sve za svoju decu. Prodavnica „Zaga“ se preselila na novu lokaciju, u ulicu Jugoslovenske armije 76 u Bačkoj Palanci.

Prodavnica je pored promene imena, znatno proširila i svoj asortiman, a sada ćete moći da uživate u kupovini u lokalu od 200m2 po odličnim uslovima plaćanja i povoljnim cenama.

Program koji nudi Zaga: 

Igračke

Igracke za decu i bebe su važan deo dečijeg života, a u „Zagi“ možete pronaći sve za zabavu svojih mališana: edukativne igračke, zvečke, guralice, autići, plišane i gumene igračke, lego kocke, različite lutke, puške, životinje, vozila, mačevi, itd. Takođe ponuda dečijih knjiga je raznolika (Laguna, Vulkan, Euro book), a u ponudi se nalaze i školski rančevi i školski pribor.

Baby Program

Zaga nudi kompletnu baby opremu, počev od prvog dana života deteta. Ovde možete pronaći flašice, cucle, portikle, pribor za hranjenje i kozmetiku za decu. Takođe imaju lep izbor stolica za hranjenje, noše, kadice za kupanje, postolja za kupanje, peškiriće, zimska i letnja kolica (marke: Peg Perego, Hot Mom, Kika BOO, Cangaroo, CAM, Bertoni). Ponuda igračaka za decu do godinu dana je velika, i možete pronaći glodalice, igračke za kolica, rane edukativne igračke. Takođe, u ponudi imaju i dečije krevetiće, dušeke i posteljine.

Sprave za zabavu:

Ono što je Zagi pružio novi i veći prostor je mogućnost izlaganja i prodaje krupnog asortimana namenjenog zabavi vas i vaše dece. U ponudi imaju tramboline, kućice za decu, tobogane, biciklove i bazene svih veličina.

Odeću

U Zaginoj ponudi se nalazi dečija garderoba uzrasta od 0 do 14 godina. Ovde možete pronaći komplet trenerke, dukseve, majice, košulje, haljine, helanke, pantalone, dečiji donji veš, svečanu odeću, kape, šalove i rukavice, patofnice i zepice, itd…

Sve na jednom mestu za Vaše dete!


Uslovi plaćanja:

Plaćanje na rate, čekovima građana, sindikalna prodaja, plaćanje karticom, administrativna zabrana.

Radno vreme:

Ponedeljak – petak: od od 08 do 20h 

Lokacija: Jugoslovenske armije 76, Bačka Palanka

Kontakt:

Tel: 021/750-771

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here