Доста промена у ФК „Славија“ из Пивница

Пре свега у играчком кадру

1653
С лева на десно: Боснић, Племић, Секеруш; извор: Фејсбук/ФК СЛАВИЈА-ПИВНИЦЕ

Фудбалери „Славије“ из Пивница су припреме за пролећни део првенства МФЛ Бачка Паланка почели 28. јануара под командом тренера Младена Пролеа који на располагању има 22 играча. Пивничани су у зимској паузи претрпели доста промена, пре свега у играчком кадру.


Клуб је напустио само голман Вулин, а „Славија“ у наставку сезоне неће моћи да рачуна на тешко повређеног Милана Огризовића, који мора на операцију колена и следи му дужа пауза.

С друге стране, екипу су појачали голман Никола Племић из „Дунава“ из Старих Бановаца, офанзивни бочни Марко Секеруш, који је дошао из „Наше звезде“ из Силбаша и нападач Милош Боснић, дојучерашњи фудбалер ОФК „Младост АПА“ из Апатина.

Јесењу полусезону у МФЛ Бачка Паланка „Славија“ из Пивница је завршила на другом месту са 31 бодом, два мање од лидера „Војводине“ из Товаришева. У наставку фудбалске сезоне следи им велика борба за прво место и директан пласман у подручну лигу Сомбор.

Пивничани до почетка пролећног дела првенства планирају да одиграју још четири пријатељска меча, а три су већ одиграли. Савладали су екипу „Будућности“ из Савиног Села са 2:1, прошле суботе су изгубили од парошке „Будућности“ са 0:1, да би потом у недељу претрпели пораз и од „Полета“ из Каравукова са 1:2. До почетка другог дела првенства (12. марта), Пивничани су планирали да играју и са „Радничким“ из Сомбора (19. фебруара), „Соколом“ из Нове Гајдобре (25. фебруара), „Омладинцем“ из Дероња (26. фебруара), а генерална проба пред почетак пролећног дела првенства је заказана за 5. март поново са Дероњчанима.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here