Више од 50 милиона динара за Фонд за заштиту животне средине

Општинско веће општине Бачка Паланка

Фото: Недељне новине

Чланови Општинског већа су на седници одржаној у уторак 14. фебруара разматрали само две тачке – План коришћења средстава буџетског Фонда за заштиту животне средине у нашој општини за ову годину и извештај о раду општинског Штаба за ванредне ситуације за прошлу годину.


Овогодишњи општински Фонд за заштиту животне средине има на располагању 50.750.000 динара, а претходно је био послат у Министарство за заштиту животне средине које је дало сагласност, истакла је Надежда Ганић, помоћник председника Општине за област заштите животне средине.

Душан Танкосић, службеник Општинске управе за нормативну делатност, образложио је извештај о раду општинског Штаба за ванредне ситуације за прошлу годину и том приликом истакао да извештај садржи најважније активности које је Штаб предузимао током прошле године.

– Битно је рећи да општински Штаб за ванредне ситуације је у прошлој години све своје активности ускладио са републичким, покрајинским и окружним штабовима и правовремено достављао извештаје МУП-у Србије – Сектору за ванредне ситуације,
додао је Танкосић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here