Рок за пријаву рекламних табли 31. мај, све непријављене ће бити уклоњене

Обавештење привредним субјектима на територији општине Бачка Паланка о постављању рекламних ознака – табли

Општина Бачка Паланка обавештава привредне субјекте да су, на основу Одлуке о привременом постављању мањих монтажних објеката и уређаја на јавним површинама и Правилника о техничким и другим условима за постављање рекламних објеката и уређаја за оглашавање и рекламирање, утврђене могућности и правила за постављање рекламних ознака – табли, за заинтересоване привредне субјекте на територији Општине Бачка Паланка.


Постављање рекламне ознаке – табле на јавну површину, подразумева и обавезу њене пријаве Општинској управи Општине Бачка Паланка – Одељењу за привреду, како би се на тај начин утврдио и износ накнаде, коју је привредни субјект дужан платити по основу Одлуке о накнадама за коришћење јавних површина на територији општине Бачка Паланка.

„С тим у вези обавештавамо привредне субјекте на територији наше Општине, да уколико нису поднели захтев за постављање рекламне ознаке – табле, исте могу пријавити до 31.05.2024. године у Одељењу за привреду Општинске управе Општине Бачка Паланка (канцеларија број 30 – I спрат). Уколико се до тог термина, не поднесе захтев за постављање рекламне ознаке – табле, исте ће бити уклоњене са јавне површине“, наводе из Општине Бачка Паланка.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here