Фењер је на Вави. Тешки дани за Бачку

Бачка је прикована за дно табеле са само 14 освојених бодова и следи јој тешка борба за опстанак у овом рангу такмичења.

690

БАЧКА ПАЛАНКА – У суботу (25.03.), на стадиону Славко Малетин Вава, фудбалери Бачке су у оквиру 19. кола Српске лиге (Војводина) дочекали екипу „1.мај“ из Руме. Овај дуел две екипе са најлошијим српсколигашким учинком припао је гостима.

ОФК Бачка – ФК „1. мај“ Рума 2:3 (1:3)

Већ у првом полувремену гости су дали до знања да су дошли по цео плен и бодове за бег из опасне зоне. Петар Лукић је већ у 2. минуту донео предност гостима, а у 14. минуту након пенала за госте који је извео Данијел Лазић на семафару је писало 0:2 за госте. Стефан Тримановић је голом за Бачку у 17. минуту вратио неизвесност, међутим Александар Крижан је у 21. минуту вратио гостима предност од два гола. У другом полувремену је Бачка смањила заостак голом Александра Влаисављевића у 64. минуту али то је било све од домаћина. Бодови су отишли у Руму, а Бачка је овим поразом продубила ионако већ дубоку кризу.

Бачка је прикована за дно табеле са само 14 освојених бодова и следи јој тешка борба за опстанак у овом рангу такмичења.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here