Голови које ће памтити целог живота

Михаило Ивановић двоструки стрелац у победи „Војводине“ против „ИМТ“ –а

Foto: FK Vojvodina

Након велике борбе, стигли су фудбелери „Војводине“ у деветом првенственом колу, до победе у дуелу са чврстом екипом „ИМТ“–а од 2:1. Творац победе Новосађана у дуелу са врло добрим гостима, био је млађани вођа навале новосадских „црвено – белих“ Михаило Ивановић.

Ивановић је члан „старе даме“ још из времена док је наступао за млађе категорије клуба из Новог Сада. Фудбалску каријеру и прве фудбалске кораке, начинио је у клубу из Бачке Паланке „Крила Крајине“. У овом клубу је научио фудбалску азбуку, а затим се још као дете преселио у табор Новосађана.

– На најлепши могући начин постизањем голова, оправдао сам поверење стручног штаба, који је веровао у мене и давао ми шансу да играм и када све није ишло како су они и ја желели. Посебно ме радује, што су та два гола била од пресудног значаја за освајање три бода за моју екипу. Верујем, да је ово само почетак, и да ћу у наредним утакмицама својом игром, а надам се и головима показати свима да заслужујем да будем у стартних једанаест. Први гол против ИМТ –а сам постигао, рекао бих у свом стилу, са седам-осам метара удрацем главом. Код другог гола успео сам да се извучем од противничких играча, и погодим циљ за коначних 2:1. Заиста, били су то голови које ћу памтити за цео живот, јер до сада за сениорску екипу „Војводине“ нисам постигао гол. Свакако да је мој најважнији задатак у екипи да тресем противничке мреже. Желим да се захвалим мојим саиграчима који су ми помогли да стигнем до постизања голова, који су одлучили победника у утакмици са ИМТ–ом – каже Ивановић.

Поред тога, двоструки стрелац Новосађана у дуелу са врло добром екипом „ИМТ“ а у досадашњем делу Супер лиге, захвалност за добру игру и голове које је постигао упућује и на адресу стручног штаба новосадских „црвено – белих“.

– Пре свега желео бих да се захвалим стручном штабу моје екипе који је веровао у мене и који ми је готово константно указивао поверење. Посебно сам захвалан нашем шефу струке Поповићу, који је од првог дана када је дошао у Војводину, имао велико поверење у мене. Надам се да сам овим головима, оправдао његово поверење, као и осталих људи у стручном штабу моје екипе. Такође велико хвала и председнику клуба на подршци, као и нашим навијачима који су ми били и остали велики ветар у леђа.  Головима постигнутим против „ИМТ“ –а, одужио сам им се на прави начин. Могу да обећам, а у то сам чврсто убеђен, да је ово тек почетак и да ћу у времену које је пред нама трести противничке мреже и доносити екипи Војводине нове бодове. У садашњој екипи „Војводине“ сам сјајно примељен, а посебно од старијих играча мада сам један од њених најмлађих првотимаца. У клубу нико не прави било какво питање, нити постоји завист међу нама играчима, сви смо као једна сложна породица. Мислим, да се то примети и у нашој игри. Сви су ми честитали на постигнутим головима, почев од играча, преко тренера до председника клуба. Настојаћу да се свима њима, као и нашим навијачима  одужим на прави начин постизањем голова у наставку суперлигашког такмичења – закључио је млађани Михаило Ивановић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here