IMT – Bačka 1:1 (VIDEO)

Nova podela bodova

210

Stadion IMT-a

Gledalaca: 100
Glavni sudija: Ilić Pavle
Pomoćnici: Živković Marko, Govedarević Aleksandar
Strelci: 1-0 69. min Radočaj, 1-1 79. min Petrić
Žuti kartoni: Glišić, Lučić, Govedarica (IMT), Milojević, Milenković, Kostić, Bogdanović Vu. (Bačka)
Crveni karton: Todorović (Bačka)

U 16. kolu Prve lige Srbije na stadionu IMT-a sastali su se IMT i Bačka.

Po izuzetno kišovitom vremenu na stadionu se okupilo jedva stotinjak gledalaca koji su mogli da vide jednu pravu prvenstvenu utakmicu, taktički disciplinovanu, gde su obe ekipe ušle u ovaj meč sa namerom da odnesu ceo plen iz ovog susreta.

U prvih 45 minuta mreže su mirovale, tj bilo je par pokušaja i sa jedne i sa druge stran ali se od početnog rezultata nije maklo. Dakle, posle prvog poluvremena na semaforu je stajalo 0-0.

U nastavku dosta više sadržaja za ljubitelje fudbala koji su se okupili na stadionu IMT-a. IMT je u drugih 45 minuta krenuo nešto ofanzivnije ali je tek posle isključenja igrača Bačke u 58. minutu došao do brojčane prednosti i to materijalizovao u 65. minutu kada su stekli prednost golom Radočaja.

Kada se činilo da su se gosti iz Bačke Palanke pomirili sa porazom desio se hladan tuš za domaćina u 75. minutu preko Milivana Petrića Bačka dolazi do poravnanja rezultata na 1-1.

Do kraja susreta nije bilo promene rezultata, tako da je na Novom Beogradu izvršena podela bodova IMT-BAČKA 1-1.

Slađi deo kolača odlazi u Bačku Palanku.

IMT: Katić, Zorić, Glišić, Lučić, Govedarica (od 61. min Petrović), Sudarikov (od 55. min Stamenić), Damjanović, Radočaj, Novaković (od 61. min Djuričin), Džinović, Savić

BAČKA: Milojević, Bogdanović Ve (od 74. min Levićanin), Kostić, Košanin, Bogdanović Vu (od 84. min Marinković), Ristovski (od 66. min Vještica), Todorović, Milenković, Petrić, Mijatović (od 74. min Tanasić), Marković (od 84. min Janković).

[rev_slider alias=“podunavlje-2-„][/rev_slider]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here