Konačno „trojka“ Plavih (VIDEO)

Bačka - Zlatibor 2:0 (2-0)

308
Izvor: OFK Bačka

BAČKA PALANKA: U nedelju (24.10.), u Bačkoj Palanci, na stadionu Slavko Maletin „Vava“, odigrana je fudbalska utakmica 14. kola, Prve lige Srbije, u kojoj je domaća Bačka ugostila ekipu Zlatibora.


Gledalaca: 250
Glavni sudija: Stefan Filipović
Pomoćnici: Nikola Borović i Dimitrije Vlasačević
Strelci: 7. min 1-0 Karišić 24. min 2-0 Ristovski
Žuti kartoni: Karišić (Bačka), Ilić, Cvetić (Zlatibor)
Crveni karton: Košanin (Bačka)

BAČKA: Milojević, Kostić (od 77. min Vještica), Milenković (od 81. min Radonjić), Petrić, Mijatović, Karišić, Košanin, Bogdanović Vu.(od 46. min Bogdanović Ve.), Ristovski (od 81. min Trifunović), Marković (od 60. min Tanasić), Mandić

ZLATIBOR: Savić, Janjušević, Dašić, Bašić, Cvetić, Čumić (od 82. min Stojković), Filipović (od 37. min Ilić), Stamenić (od 62. min Sićović), Rimuš, Radoman, Marković

Bačka je tek u 14. kolu pružila dosta dobru partiju i jednom sigurnom i rutinskom igrom svih 90 minuta i došla do pobede rezultatom 2:0 golovima Karišića u 7. i Ristovskog u 24. minutu, ali je od 41. minuta igrala i sa igračem manje pošto je sudija Filipović poslao na tuširanje Košanina tako što ga je isključio iz igre zbog oštrog starta.

Bačka je ceo tok utakmice bila bolji rival, čak je propustila i kazneni udarac da realizuje i time poveća prednost u 49. min, ali kada se sve uzme u obzir što je viđeno, zasluženo je došla do tri boda i nagovestila izlazak iz rezultatske krize i neke lepše dane na “Vavi”.

Narednu utakmicu, Bačka će odigrati u Zaječaru sa ekipom Timok 1919.

Pogledajte tabelu nakon 14. kola:

Pogledajte najzanimljivije momente utakmice:

 

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here