Најбоља екипа „Др Младен Стојановић“

У Челареву одржан традиционални турнир улица у малом фудбалу

1128
Фото: Ј. Грубиша

Након пет такмичарских дана, у фискултурној сали ОШ „Здравко Челар“ у Челареву, у недељу (09.01.), окончан је традиционални турнир улица у малом фудбалу.


Победнички пехар подигла је екипа улице „Др Младен Стојановић“, која је у финалу савладала састав улице „Светозар Марковић“ резултатом 9:6. У сусрету за треће место, „Ритић“ је био бољи од екипе „Блок 21“, резултатом 6:3.

Након финалног сусрета проглашени су најбољи појединци, али и екипе овог такмичења. Прво место припало је улици „Др Младен Стојановић“, друга је била екипа улице „Светозар Марковић“, а трећа „Ритић“. Трима најбоље пласираним екипама припали су пехари и новчане награде, 50, 30 и 20 хиљада динара. За најбољег играча турнира проглашен је Слободан Боба Крстановић из победничке екипе, најпоузданији чувар мреже био је Драган Ћулибрк, који је бранио за екипу „Светозар Марковић“.  Ласкава титула најстрелца припала је Јовану Шовену из екипе „Др Младен Стојановић“, који је на турниру постигао седам голова.

Победничка екипа је наступила у саставу: Радишић, Марковић, Шовен, Ђумић, Крстановић, Штајфер, Ј.Бичански, Нешић, Славик, М. Бичански. За другопласирану екипу „Светозар Марковић“ играли су: Ћулибрк, Антоновић, Малешевић, М.Пилиповић, Јеличић, Брдар, В.Пилиповић, Керкез, Ралевић.

Награда – фењерс, је припала и најслабије пласираном саставу. Ову ни мало атрактивну награду освојио је састав улице „Иво Лола Рибар“, који је у дербију зачеља поражен од екипе лица „Ђура Ђаковић“, резултатом 3:7.

Завршног дана такмичења одиграна је и ревијална утакмица у којој су наступили пионири „Крила Крајине“ из Бачке Паланке и „ЧСК Пиваре“ из Челарева. Победа је припала Бачкопаланчанима, које је са клупе предводио тренер Мирослав Карановић. Коначан резултат гласио је 7:5.

Фото: Ј. Грубиша

Организација турнира узорна, а спровео је Организациони одбор у саставу: Јован Грубиша, Мирослав Павловић и Слободан Крстановић. Све утакмице на турниру водиле су судије: Дражић, Дудок и Малешевић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here