Bačkopalanački reprezentativci na pripremama u Antaliji

877
Foto: Kajakaški savez Srbije

Grupa od 23 najboljih srpskih kajakaša i kajakašica stigla je u Belek u Turskoj. U sada već tradicionalnoj zimskoj bazi za veslačke pripreme, naši najbolji kajakaši boraviće narednih šest nedelja.


Među njima su i kajakaški reprezentativci iz Bačke Palanke – Strahinja Stefanović, Marko Dragosavljević, Stefan Vekić, Milenko Zorić sa trenerom Miroslavom Rodićem. Za nedelju dana pridružiće im se i Dunja Stanojev i Dina Bacelj koje će učestvovati u razvojnom programu pripreme. Jedna ekipa kadeta i juniora otišla je u Trebinje sa Simom Boltićem, kao vođom tima.

„Ekipa je stigla u odličnom raspoloženju i svi su spremni i orni za naporan period priprema jer nas očekuje veoma duga sezona puna izazova. Nadam se da će nas vreme poslužiti i da ćemo uspeti da odradimo sve što smo zacrtali„, naglasio je selektor Pavle Jovanov.

[rev_slider alias=“petrusha“][/rev_slider]

 

Osim momaka i devojaka koji su već počeli pripreme u Antaliji, u Tursku će u narednom periodu putovati još takmičara koji će tamo boraviti u različitim terminima.

„Naša želja i plan jeste da ove godine, s obzirom na veliki broj izazova koji nas očekuje, na bazične pripreme u Tursku odvedemo sve kandidate za razvojni, međunarodni i olimpijski tim i da mlađim takmičarima omogućimo da treniraju sa našim najtrofejnijim i najiskusnijim takmičarima„, dodao je selektor Jovanov.

Na međunarodnoj sceni naše reprezentativce u sprintu očekuje veliki broj takmičenja ove sezone, a prvo takmičenje će biti olimpijske dokvalifikacije sredinom maja u Segedinu.


Pogledaj: Sećanja: „Ovako je nastao kajakaški sport u Bačkoj Palanci“ (VIDEO)

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here