Пионири Феникса убедљиви у гостима

Са кошаркашких терена

102
Фото: КК Феникс

У наставку такмичења КСВ, пионири „Феникса“, 2010. годиште, гостовали су у Црвенки.


Уводни део овог меча је протекао у неизвесној борби, тек пред крај Феникс стиче предност од 24:19. У наставку много боља игра Феникса који повећава предност на 45:30. Феникс у другом полувремену рутински контролише игру и резултат и на крају побеђује са 80:53.

Млађи пионири 2011, су гостовали у Новом Саду екипи КК „НС Баскет“. Очекивала се тврда и неизвесна утакмица. То се и остварило па су се играле јаке одбране са пуно контакта, поени су се тешко постизали. Домаћини су се мало боље снашли у таквој игри па су повели са 14:12. Гости су у другом периоду успели да изједначе резултат на 20:20. Трећи период је био преломан на овом мечу, Феникс успева да поведе са седам поена предности од 36:29. Ту предност успевају да сачувају до краја и победе са 42:28.

Најмлађи су се такође укључили у такмичење. То је генерација 2014. и 2015. годиште. Они су такође играли у Новом Саду. Противник им је био КК „Дефенс“ из Новог Сада. Показали су велику борбеност и велику жељу, такође висок ниво техничке обучености са овај узраст. Ипак, нису имали ни среће, водили су три четвртине минималном разликом. Противник је у самој завршници меча погодио два шута и преокренуо резултат и ова генерација је изгубила са 17:21.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here