Победа Марине у „кутији шибица“

Заостали меч 12. кола 2МРЛ КСВ

БАЧКА ПАЛАНКА – У петак (22.12.), у заосталом мечу 12. кола 2МРЛ КСВ, домаћа Марина савладала је новосадски „Sports world“.

Наслов овог извештаја подсећа на кошаркашке мечеве које су бачкопаланачки кошаркаши играли 80-тих година у сали гимназије „20. октобар“, наступајући у савезним ранговима тадашње државе. Овога пута у „кутији шибица“ како је популарно звана школска сала, Марина је угостлила екипу „Sports world“-а из Новог Сада.

У дербију кола, обзиром да обе екипе настоје да се одрже у горњем делу табеле, славили су домаћи кошаркаши, резултатом 83:70 (21:15,18:20,19:18,25:17). Кошаркаши Марине боље су отворили меч и стекли предност од десетак поена разлике, међутим гости се нису предавали. Почетком задње четвртине новосађани су стекли предност од два поена али је играчки потенцијал домаћих кошаркаша био пресудан фактор коначне победе. После ове утакмице, Марина се учврстила на четвртом месту табеле, са скором од 8 победа и 4 пораза.

Састав Марине против „Sports world“-а: Томић 13, Суђић У. 15, Ђукић 6, Петрић, Гајић, Миловац 11, Мрђан 18, Суђић Д. 14, Станић 6, Кецман и Девић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here