Тиквара „предубока“ за лидера на табели

Кошаркаши "Марине" мотивисано до победе против најбоље екипе у лиги

Бачкопаланачки кошаркаши остварили су овосезонску десету победу у сениорском такмичењу у 2 МРЛ, КСВ против фаворизоване, провопласиране екипе на табели, Футога 1276, резултатом 78:72 (19:21;18:12;14:21 и 28:12).


И поред одсуства првог центра Станића, „Марина“ је у овај меч ушла мотивисано у жељи да задржи четврту позицију и против најбоље екипе у лиги потврди квалитет.

Гледаоци у хали Тиквара имали су у недељу, (03.03.) прилику да гледају лепу кошаркашку и резултатски неизвесну утакмицу. Од самог старта меча, домаћи кошаркаши испољили су високу ангажованост, завршивши полувреме са пет поена разлике у своју корист.

У наставку Футог је тражио могућност да оствари предност али је домаћин успевао да добром игром у одбрани, нарочито у скоку, одржи разлику од 5 до 7 поена предности. Нападачки део функционисао је захваљујући тимској игри и расположености свих играча који су подједнако расподелили поене. Марина је овом победом остала усамљена на четвртом месту, оставивши иза себе Sports World и Беочин коме гостује наредног викенда.

Тим из Бачке Паланке, против екипе Футога наступио је са следећим играчима:

Мрђан 17, Суђић У. 13, Трифуновић, Миловац 9, Ђукић 14, Суђић Д. 2, Томић 24.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here