Марина у продужецима са Кикиндом

Марина је задржала четврто место на табели, а у следећем колу гостује другопласираној екипи Апатина.

Кошаркаши Марине стартовали су протеклог викенда са наставком првенстава у 2. Сениорској регионалној лиги КСВ. Утакмица са Кикиндом одиграна је у недељу (04.02.) пред великим бројем гледалаца у спортској хали Тиквара.

У динамичној утакмици у којој се предност смењивала на једној и другој страни, победник је одлучен тек у продужетку коначним резултатом 75:82 у корист врло квалитетне гостујуће екипе.

Имали су Бачкопаланчани шансу да у регуларном делу заврше меч у своју корист. У задњим секундама, при нерешеном резултату, по мишљењу домаћина, судије нису свирале очигледан фаул над Миловцем који би га одвео на шутирање пенала и вероватно одлуцујуће кошеве за победу Марине. Овако у продушетку се боље снашла гостујућа екипа која је имала и нешто дужу клупу.

Бољи шутерски учинак од осталих на овој утакмици код домаћина имали су Ђукић, Суђиц и Миловац. И поред пораза, Марина је задржала четврто место на табели, а у следећем колу гостује другопласираној екипи Апатина.

Марина је против Кикинде наступила у саставу: Томић 10, Суђић У. 17, Ђукић 18, Петрић, Миловац 14, Мрђан 12, Станић 2, Кецман, Савић и Петрић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here