Story – Право место за осмомартовски поклон! (ВИДЕО)

Покушали смо да вам олакшамо и да издвојимо за вас неке предлоге поклона, па погледајте где и шта у Бачкој Паланци можете купити као идеалан поклон за 8. март.

Сваки дан је дан када би требали да показујемо љубав, али Међународни дан жена је дан када се трудимо да даме обрадујемо малим знаком пажње, пре свега нечим што одговара њеној личности и што ће је засигурно одушевити. Покушали смо да вам олакшамо и да издвојимо за вас неке предлоге поклона, па погледајте где и шта у Бачкој Паланци можете купити као идеалан поклон за 8. март.

Story 

Има нека тајна веза између жена и квалитетних торби и ципела. Посетили смо продавницу Story и из њихове богате понуде врхунских брендова издвојили нешто што ће одушевити сваку даму са стилом.

Manual, Bueno, Caplei Rosi, Doc, Tamaris, Falco, Pixy само су неки од модних брендова када су у питању торбе, обућа и модни детаљи.

У продавници Story можете пронаћи врхунске торбе свих боја већ од 2.500 динара. Важан сегмент асортимана су и новчаници којих има преко 300 модела и могу да се купе већ од 1750 динара, док добар кожни новчаник може да се купи већ за 1990 динара. У понуди је изузетан избор каишева ручно израђених од најквалитетније коже који могу да се купе за 1290 динара.

Продавница Story нуди и велики избор модних додатака: као што су несесери, футроле за наочаре, футроле за картице и то по веома повољним ценама, док се ешарпе за ваше даме могу купити већ од 890 динара. Стигла је и нова колекција кожне обуће за пролеће, атрактивни модели који су веома удобни и прате најновије светске модне трендове, а ове године су постали овлашћени заступник познате марке обуће која осим изузетне удобности и модерног дизајна има и заиста одличан однос цене и квалитета.

Уколико нисте сигурни шта би одушевило особу којој сте поклон наменили, одлучите се за поклон ваучер и она ће сама изабрати нешто из стварно широког асортимана продавнице Story.

Контакт и радно време: 

Блок Партизан (поред ДП Нови Сад-Гас), Бачка Паланка

Пон-петак: Од 8:30 до 20 часова, суботом од 9 до 14 часова

Телефон: 021 604 10 10

h story_torbe

Могућност куповине на рате путем синдикалних потврда и чекова.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here