Панонија у финалу Купа Војводине

У полуфиналу, ОК Панонија савладала је максималним резултатом екипу ОК Volleystars

Извор: ОК Панонија

У полуфиналу Купа Војводине ОК Панонија гостовала је ОК Volleystars у Сомбору, у недељу, 10. септембра. Састале су се две добро познате екипе, које су се прошле сезоне бориле за улазак у Прву лигу.


Нови прволигаш одиграо је сјајну утакмицу од првог до последњег поена и тако и на крају славио максималним резултатом.

ОК Volleystars – ОК Панонија 0:3

Панонија се после ове победе пласирала у финале Купа Војводине, што ће бити прво финале купа за Панонију од оснивања клуба и тиме су направили још један од највећих успеха бачкопаланачке женске одбојке

„Честитао бих екипи на победи. Ми се водимо тиме да је свака утакмица битна и да приступ мора бити максималан. Задовољан сам игром и приступом. Ако се узме у обзир да су последње четири недеље биле јако тешке како у теретани тако у сали, поготово ова последња недеља и да је тело тешко, одиграли смо добру утакмицу. У суботу нас чека финале против сјајне екипе Новог Сада. Финале је само по себи довољна мотивација,па верујем да ће обе екипе играти добро и да ће бити сјајна утакмица. Оно што заиста морам да истакнем је да смо веома позитивно изненађени гестом власника Градске кафане – ресторана из Сомбора, који је одушевљен нашом игром и пожртвованошћу, позвао нас у свој прелепи ресторан на вечеру. Велико хвала. Како је рекао, спортски, да је навијао за своје суграђанке, али да смо заслужено победили, изјавио је тренер Дарко Филипаш.

Панонија је играла у саставу: Бадањац, Колбас, Мајкић (капитен), Савић, Ђурковић, Перишић, Дрћић, Штрбац, Дубљевић, Киртић, Мандић, Убавић, Смиљанић тренер Филипаш.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here