Панонке победом завршиле први део првенства

Одбојкашице Паноније савладале су одбојкашице Младости из Инђије са 3:0

Извор: ОК Панонија

У последњам колу првог дела првенства Друге лиге – север, одбојкашице Паноније су као гошће победиле Младост у Инђији и тако задржале прво место. Меч је одигран у понедељак, 26.12. 


„Задовољан сам игром и резултатом. Били смо ослабљени неиграњем Миле Савић, која је битан шраф у нашој екипи. Прошлу утакмицу у Срему смо такође одиграли без ње и на прву лопту се нисмо снашли. На данашњој утакмици је то било доста боље и одиграли смо оно што се од нас очекује. Честитао бих овом приликом играчицама и свима у клубу на освајању јесење титуле.

„Целу полу сезону смо одиграли на високом нивоу. Сада идемо на заслужан одмор, са тренинзима настављамо 2. јануара. Надам се да ћемо наставити у овом ритму и да ћемо остварити циљ који смо зацртали пре почетка сезоне, јер су то ове девојке заслужиле, што показују сваки тренинг и утакмицу. Последњег дана прелазног рока нам се прикључила још једна играчица. Реч је о Јовани Перишић, њој овом приликом желим добродошлицу у клуб и надам се да ће уживати са нама“, изјавио је тренер Дарко Филипаш. Он је искористио прилику и свима честитао предстојеће новогодишње и божићне празнике.

Састав Паноније: Колбас, Мајкић, Ђурковић, Малешевић, Киртић, Мандић, Убавић, Смиљанић и Ћулибрк.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here