Панонке се спремају за Прву лигу

Како истичу у клубу, у екипи влада сјајна атмосфера и девојке једва чекају да почну утакмице.

Извор: Архива клуба

БАЧКА ПАЛАНКА – Сениорска екипа Паноније приводи крају припреме за своју историјску сезону у Првој Лиги Србије.


Управа клуба за време паузе дала је свој максимум приликом прелазног рока. Прво су задржане све играчице које су играле прошлу сезону, што није било лако, јер су им стизале понуде са разних страна, а стигле су и још две нове играчице. Припреме су почеле 7. августа, прво у Бачкој Паланци, а потом настављене у Шушњу.

Како истичу у овом клубу, у екипи влада сјајна атмосфера и девојке једва чекају да почну утакмице. За сада су одигране две контролне утакмице са Budva Volley 3:0 (за Панонију) и са ЗОК Лука Бар 3:1 (за Панонију).

„Мислим да смо одрадили добро ове четири недеље. Денис је био задужен за физичку припрему играчица и мислим да је до сада одрадио одличан посао, ја сам више био окренут одбојкашким стварима. Овим путем желим да се захвалим директору СХ „Тиквара“, Милану Козомори и свим људима у хали који су нам омогућили сјајне услове за рад у августу. Што се екипе тиче задовољан сам приступом, жељом, енергијом, атмосфером и радом. Сви знамо да нас очекује јако тешка сезона али се спремамо за то. Одиграли смо две пријатељске утакмице, могу да кажем да сам задовољан како је изгледало за овај део припрема“, изјавио је тренер Дарко Филипаш.

У недељу, 03. септембра, у Вршцу сениорке Паноније су у КУП утакмици победиле домаћу екипу ОК Банат резултатом 3:0. Састав: Мајкић, Колбас, Убавић, Мандић, Смиљанић, Дрчић, Дубљевић, Перишић, Штрбац

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here