У оквиру трећег кола Прве лиге Србије Панонке поражене од екипе из Београда

Бачкопаланчанке пружиле достојан отпор, али три бода овај пут одлазе у Београд

297
Извор: ОК Панонија

БАЧКА ПАЛАНКА – У оквиру трећег кола Прве лиге Србије, Панонке су дочекале екипу Београда. Меч је одигран у суботу (28.10.) у Спортској хали Тиквара. 


Сем достојног отпора, Панонке нису могле ништа више и сва три бода одлазе у Београд. Резултатски убедљива победа екипе из Београда.

ОК Панонија – ОК Београд 0:3

На терену је вођена велика борба у сва три сета, посебно у другом сету где је екипа Паноније имала предност од 18:14. Блокерски јако добра партија бачкопаланачке екипе, где су девојке имале 14 поена из тог елемента у три сета.

„Екипи Паноније желим доста среће у наставку такмичења. Све екипе у лиги ће морати озбиљно да се намуче да освоје бодове против новајлије у лиги“, изјавио је тренер београђанки Дејан Крповић.

„Честитам екипи Београда на заслуженој победи, били су бољи у сваком елементу од нас. Што се нас тиче, могу да кажем да је било жеље и енергије и да је то то од нас. Припремали смо се за утакмицу знали смо шта нас чека и могу да кажем да је ово први пут да ништа нисмо испоштовали што смо се договорили пре утакмице и надам се да се то неће поновити јер ако се понови онда нисмо дорасли да играмо овај ранг такмичења. У четвртак нас очекује гостовање екипи Такова, екипи која има искусне играчице и која је јако квалитетна. Све у свему, чека нас јако тешка полу сезона док се не комплетирамо, а комплетираћемо се тек у јануару“, изјавио је Дарко Филипаш.

Састав: Мајкић, Колбас, Бадањац, Мандић, Смиљанић, Дрчић, Савић, Киртић, Бугарчић, Кисић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here