Пораз Марине ослабљене изостанком браће Суђић

Кикинда - Марина 82:63

КИКИНДА – Кошаркаши Марине поражени су у 4. колу међурегионалне лиге на гостовању у Кикинди од истоимене екипе резултатом 82:63 (22:13, 23:21, 22:19, 15:10).


Домаћин је боље отворио меч стекавши предност од 9 поена резлике у првој четвртини. Кошаркаши Марине, ослабљени изостанком браће Суђић успели су да у преостале три четвртине успоставе играчку равнотежу што је у недовољној ротацији играча био крајњи домет на овом мечу. Уз шутерски расположене Ђукића и Мрђана, те организатора игре Миловца, који је у одсуству поменутих играо на позицији првог плејмејкера, пажњу завређује и наступ младог Петрића који је забелезио прве минуте и уписао кошеве у сениорској конкуренцији.

У наставку такмичења Марина би у комплетираном саставу следећег викенда на свом терену требало да угости екипу Апатина. Након четири одиграна кола и скором од две победе и два пораза Марина се налази на шестом месту лигашког такмичења.

На овом мечу бацкопаланачки кошаркаши наступили су у саставу: Ђукић 19, Мрђан 16, Петрић 4, Станић 12, Миловац 8, Трифуновић и Савић 4.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here