Успешан викенд иза одбојкашица Warriors-a

Наступиле на турнирима у Србобрану и Бачкој Паланци

Протеклог викенда, Одбојкашки клуб Warriors остварио je успех за селекције које су наступале у Србобрану и Бачкој Паланци.


У суботу (22.04.) наступили су на такмичењу млађих предпионирки (2011) које су играле своју прву званичну утакмицу 6:6 у Србобрану.

Први наступ ове веома талентоване генерације и пун плен у гостима. Две победе без изгубљеног сета и освојен први квалификациони турнир.

ОК Elan Volley – ОК Warriors (0:3)

ОК Warriors – ОК КИ 023 (3:0)

После 3 одиграна сета, екипе су одиграле још два незванична сета, где су и млађе девојчице добиле шансу и дале свој максимум, те је резултат износио 4:1 у обе утакмице у корист бачкопаланачког клуба.

За екипу ОК Warriors наступили су: Оливера Зиволић, Миловац Мира, Теодора Каракашевић, Стајчић Милана, Папић Нина, Окрајац Ивана, Иванковић Лана, Бјанка Радман, Нинковић Сара, Стефановић Уна, Ленка Косовац, Бујак Дијана, Батас Емили, Бобак Миона.


На турниру који је одржан у Бачкој Паланци, у недељу, (23.04.) у организацији ОК „Панонија“, ОК Warriors је наступио са пет екипа. Играло се 3:3 и 4:4.

На турниру је наступило преко 500 деце распоређених на 10 терена, а такмичили су се у шест категорија.

„Иако ослабљени, некомплетни, успели смо да освојимо медаље и овог пута и то у 3 категорије, од укупно 4 у колико смо наступили: 2009. годиште освојили су сребро, 2012. злато и 2013. годиште бронзу“, рекао је тренер Давор Каракашевић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here