Нове медаље за Карате клуб „Тиквара“

Следи им Првенство Европе за сениоре у Турској, а за млађе сениоре, кадете и јуниоре у Чешкој

260
Фото: Фејсбук

У Новом Бечеју је у суботу (07.05.), одржан Куп Србије за кадете, јуниоре и сениоре, уз учешће 93 клуба из сва три региона Србије, међу којима је био и Карате клуб Тиквара из Бачке Паланке. Наредног дана у оквиру међународног турнира „Трофеј Србије-Дунав Куп“ такмичили су се полетарци, пионири и наде.


Из Карате клуба Тиквара, на Купу Србије за кадете, јуниоре и сениоре, златну медаљу освојила је Бојана Младежић, сребрну Дуња Ступар и Александар Бошков, а бронза је припала Ањи Шкаво. Ката тим Бошков – Павловић – Бороцки освојио је злато, а сребро је припало ката тиму Кнежевић – Пилиповић – Антић, као и другом ката тиму Шкаво – Пилиповић – Антић.

На Дунав купу, освојили су једно сребро и једну бронзу. Сребрна медаља припала је Јовану Урошевићу, док је бронзу узео ката тим Валашек Н. – Валашек К. – Рађеновић.

Било је ово истовремено и изборно такмичење за првенство Европе за сениоре које ће се одржати од 23. до 29. маја у Турској, као и за млађе сениоре, кадете и јуниоре од 17. до 19. јуна у Чешкој. Још увек нема званичних информација ко од такмичара иде, али незванично сазнајемо да би Бојана Младежић требала ићи у Турску на појединачно и тимско такмичење, док ће у Чешку вероватно отпутовати на тимско такмичење Стефан Павловић, Александар Бошков и Дуња Ступар.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here