Otvoreno prvenstvo Bačke Palanke u šahu za 2022. godinu

Počele prijave takmičara

311

Šah klub „Bačka Palanka“ u saradnji sa Šah klubom „Mladenovo“ organizuje turnir – Otvoreno prvenstvo Bačke Palanke u šahu za 2022. godinu.


Turnir će se igrati u prostorijama šah kluba u Bačkoj Palanci. Početak turnira je zakazan za nedelju 26. decembar, a završetak je 5. januara, s tim da su slobodni dani 31. decembar i 1. januar. Partije će počinjati u 17 časova, a igraće se 9 kola po švajcarskom sistemu  parovanja.

Tempo igre je 90 minuta po igraču za celu partiju, plus bonifikacija 30 sekundi po odigranom potezu. Turnir će se rejtingovati.

Organizator je za najuspešnije takmičare obezbedio 6 novčanih i nekoliko robnih nagrada. Nagrađena će biti i 3 najbolje plasirana omladinca do 20 godina, kao i najuspešniji šahista stariji od 60 godina. Upisnina za učešće na turniru iznosi 1.000 dinara za seniore i 500 dinara za omladince, dok su šahistkinje oslobođene plaćanja upisnine.

Pravo igranja na turniru imaju svi zainteresovani šahisti, bez obzira na uzrast, titulu ili kategoriju. Sve detaljnije informacije u vezi turnira se mogu dobiti na broj telefona 063/8016575.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here