Лош старт рукометаша у наставку првенства

Херцеговац из Гајдобре и Лавови БП из Бачке Паланке поражени су од противника у првој утакмици након зимске паузе

410

Првенство Прве рукометне лиге, групе „Војводина“, настављено је протеклог викенда, када су Лавови БП и Херцеговац одиграли прве утакмице након зимске паузе. 


Екипа Херцеговца из Гајдобре гостовала је у Ади, екипи Потисје Плетекс и изгубила утакмицу резултатом 24:21. После промашена четири седмерца (последњи за изједначење при резултату 20:19) и великог броја зицера, резултат није могао бити другачији. Потисје Плетекс је првенство завршио на другом месту на табели, док је Херцеговац био први, па је стога утакмица у Ади била веома тешка и борбена.

У спортској хали Тиквара, екипа Лавови БП угостила је екипу Раднички 1958 из Шида и у веома узбудљивој утакмици, где је резултат био веома неизвестан до краја, Лавови БП нису успели да извојевају победу изгубивши утакмицу резултатом 35:36. У екипи Лавова два играча су сломила прст током утакмице, а један је теже повредио колено, што доказује да је утакмица између Бачкопаланчана и Шиђана била жестока.

У утакмици 13. кола Прве лиге, група Војводина, Херцеговац ће угостити екипу Долова, док ће Лавови гостовати екипи ТСК Младост из Бачког Јарка.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here