Нове победе за рукометаше пред крај првенства

Остала још два кола до краја, а у последњем ће бити одигран општински дерби

266

Протеклог викенда одиграно је 20. коло Прве лиге, група „Војводина“, у којој се такмиче „Лавови БП“ из Бачке Паланке и „Херцеговац“ из Гајдобре. 


У Гајдобри је у недељу (08.05.) одиграна рукометна утакмица између Херцеговца и Јединства из Новог Бечеја, у којој је домаћин показао квалитет игре и победио резултатом 37:28. Прво полувреме завршено је са једним голом предности за Херцеговац, али ни у друогом полувремену гости из Новог Бечеја, иначе бивши суперлигаши, нису успели да савладају одличног Каравезића на голу. Сјајни Фејеш, који је постигао 11 голова био је поново играч утакмице.

Лавови БП су играли утакмицу са екипом Војводе Степе, која је последњепласирана  на табели и победили је резултатом 28:35 (12:15). Шансу за игру добили су сви играчи Лавова, а највише се истакао Алекса Ђурковић са постигнутих 19 голова. Са новим бодовима, Лавови БП учврстили су трећу позицију на табели.

У утакмици 21. кола, Лавови БП угостиће екипу Јабуке, док ће Херцеговац гостовати новосадској Славији. Остала су још два кола до краја првенства, а у последњем, 22. колу биће одигран општински дерби у Гајдобри, где ће се састати Херцеговац и Лавови БП.

Погледајте табелу након 20. кола:

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here