Дунав чарда – Рибљи специјалитети и незаборавне прославе

Домаћа кухиња, рибљи специјалитети, богата карта пића и непроцењив поглед на Дунав су оно што вам је потребно када пожелите да време прође што квалитетније.

3690

На месту где је скела спајала Бачку Паланку и Илок дуже од два века, још у XVIII веку, изграђена је Дунав чарда, једна од најчувенијих свратишта на средњем току Дунава. Познати стваралац и певач староградских песама Звонко Богдан уплео је у песму чувену банду чика Мише из ове чарде.


Дунав чарда се налази на најлепшој локацији – На Тиквари, а тик уз плави лепи Дунав. Поглед на ову широку реку ће Вас умирити, опустити и разгалити, а специјалитети од свеже речне рибе и савршена рибља чорба су такви да им ни најзахтевнији гурман неће наћи ману.

Дунав чарда – ресторан који истински чува тајне

Стари платани који расту тик уз чарду, а који стоје ту од 1911 године и причају бескрајне приче из прошлости, могу бити део ваше приче. Аутентични амбијент и искусно и љубазно особље, сваку Вашу прославу учиниће јединственом и незаборавном.

Дунав Чарда располаже са две затворене сале у којима прима своје госте, а напољу можете уживати у две баште на отвореном – Башта на Тиквари и башта у  којој гости уживају у погледу на Дунав.

Врхунски припремљена риба, роштиљ, посебна јела од меса, атрактивне оброк салате, богати доручак. Много, квалитетне хране се припрема сваког дана за госте који су већ навикли на квалитет хране из њихове кухиње. Љубав према Дунаву, квалитетном оброку и правом пријатељству чине ову чарду посебним местом, идеалним за бег од градске гужве и уобичајених дневних тема.

Прославе на Дунав чарди

Свечана бела сала се налази у објекту и прима до 120 особа. Идеална је за Ваше прославе, као и за пословне и породичне ручкове.

Стаклена башта се такође налази у оквиру објекта, али је део ограђен стаклом како би посетиоци могли да уживају у заласцима сунца и прелепом погледу на нашу Тиквару. Стаклена башта прима око 80 особа и такође је идеална за мање прославе.

Идила лети, идила зими. Другачије је немогуће јер су специјалитети који излазе из кухиње Дунав чарде незаборавни. Две отворене терасе у које су заљубљени сви посетиоци су атрактивне, зато што ће сва ваша чула да уживају. Мирис шуме, шум талаза, збукови чамаца и птица су нешто што се не може описати речима.

Тераса на Тиквари

Отворена тераса са погледом на Дунав је капацитета за 100 особа, док отворена тераса на Тиквари прима 80 особа.

Неприкосновена прича се одвија у амбијенту пуном позитивне енергије и одличног изгледа.

Радно време Дунав чарде:

Oд 09:00 до 00:000 и викендом до 01:00

Контакт телефон: 

Информације: 021 6044 577

Заказивање прослава: 063 8363223

Aдреса: 

Шеталиште Милана Јанића 6, 21400 Бачка Паланка

Погледај на МАПИ како до Дунав чарде


Фејзбук: dunavcardabp

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here