Стоматолошка ординација Булајић – Ваш осмех је у сигурним рукама

Стоматолошка ординација Булајић, коју води др Драгица Булајић, отворена је у новембру прошле године на адреси Жарка Зрењанина 75, у Бачкој Паланци. Иако млада стоматолошка ординација, већ је нашла своје место у делатности стоматологије и денталне хигијене у нашем граду и изградила изузетан углед. 


Број клијенaта стоматолошке ординације Булајић расте свакодневно због чега је заслужна једна од најмлађих доктора медицинских наука, др Драгица Булајић.

Драгица је диплому доктора стоматологије стекла 2017. године са просеком 9,59, након чега је 2022. године одбранила докторску тезу из теме матичних ћелија пулпе млечних зуба и постала Доктор медицинских наука. 

Стоматолошка ординација Булајић нуди вам услуге по највишим светским стандардима и издваја се по савременим методама које примењују да би се омогућило да сваки процес буде ефикаснији, бржи и тотално безболан. Редовно прате најновија достигнућа у области стоматологије и користе се најбоље материјали доступни на нашем тржишту.

Услуге опште стoматологије

У ординацији се из области опште стоматологије најпре обавља стоматолошки преглед, при којем се утврђује дентални и парадонтални статус, како би се добила јасна слика стања зуба и десни и предложили потребни третмани и лечење. У зависности од дијагнозе, врши се: уклањање меких и тврдих зубних наслага, пломбирање зуба савременим композитним системима, ендодонтско лечење зуба: лечење канала корена зуба ручним и машинским инструментима.

Дечија стоматологија

Из дечије стоматологије пружају услуге пломбирање зуба, превентивно заливање фисура и вађење зуба. Поред тога нуде и услуге из естетске стоматологије: композитне фасете, професионално ординацијско и кућно бељење зуба.

Стоматолшке протетике

Услугама из стоматолошке протетике решавају све проблеме безубости. При одабиру врсте протетске надокнаде, пацијент најпре добија детаљна објашњења о предностима и манама материјала од којих се надокнаде праве да би имао на основу чега да донесе одлуку. На располагању су безметалне и металокерамичке крунице и мостови, класичне парцијалне и тоталне протезе као и визил протезе.

Орална хирургија

Ту су и услуге из оралне хирургије као што су вађења зуба и заосталих коренова, хируршко вађење неизниклих зуба, операције периапикалних лезија (хируршко лечење оболелог врха корена зуба), имплантологија.

Услуге ортодонције

Такође нуде услуге из ортодонције које првенствено служе за побољшање облика и позиције зуба у вилици. Ту се издваја терапија малоклузија помоћу фиксних и мобилних ортодонтских апарата, извлачење неизниклих очњака и других ретинираних зуба.

Континуирана едукација веома важна за стицање нових знања из области стоматологије која се развија великом брзином. Тако да је др Драгица поред дипломе медицинских наука и сертификовани стоматолог из области машинске ендодоције, директних композитних надохнада, савремених протокола у фиксној протици.

Ваш осмех је у сигурним рукама, ваша ординација Булајић.

Kонтакт: 

065/3810866
  [email protected]

Aдреса: 

Жарка Зрењанина 75, 21400 Бачка Паланка

/ordinacijabulajic/
Ordinacija Bulajić

Радно време:

Понедељак – среда:  12:00-20:00 часова
Четвртак – Петак:  08:00-16:00 часова

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here