За Марију Станков скупљено 562.000 динара

Одржан хуманитарни концерт у Парагама

Фото: Приватна архива

ПАРАГЕ – У Дому културе у Парагама, у уторак, 7. марта одржан је хуманитарни концерт за Марију Станков из Оџака, која болује од мултипла склерозе.


Наступио је велики број певача, а хумани грађани одазвали су се доброј организацији те је за Маријино лечење сакупљено 562.000 динара. Парожани су показали велико срце и будући да је Маријин супруг из Парага, врло брзо су се организовали и помогли Марији и њеној породици.

Марији је 2008. године дијагностикована мултипла склероза. Прве симптоме имала је на матурској екскурзији у Италији. После тога уследили су разни прегледи и анализе и установљена дијагноза.

Марија је до сада примила три терапије. Њено здравствено стање се из године у годину погоршава. Након сазнања о ХСЦТ терапији контакирала је клинику у Москви и на основу медицинске докуменације добила је потврдан одговор да је погодан пацијент за лечње. Да би наставила лечење у иностранству потребна јој је наша помоћ.

Средства су потребна за ХСЦТ терапију, путне трошкове у току лечења, специјалистичке прегледе, лабораторијске анализе и рехабилитацију.

За Марију! Будимо хумани!

Помозимо Марији!

СМС: 1435 на 3030

Динарски рачун: 160-6000001614726-51

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here