Предлози за најлепше поклоне за Дан жена у Бачкој Паланци (ВИДЕО)

Посетили смо неколико места у Бачкој Паланци у којима можете пронаћи идеалне поклоне за свачији укус, али и џеп!

БАЧКА ПАЛАНКА – Ових дана сигурно размишљате о томе шта поклонити драгим дамама за Међународни дан жена. 


Сигурни смо и да ваше супруге, маме, баке и сестре свакодневно обасипате љубављу, а поклони су ту да буду део драге успомене. Ове године за вас имамо заиста одличне предлоге за осмомартовски поклон. Верујемо да ниједна дама неће остати равнодушна када јој поклоните управо оно што иде уз њен карактер, на вама је да направите прави избор и покажете дамама колико вам значе.

Посетили смо неколико места у Бачкој Паланци у којима можете пронаћи идеалне поклоне за свачији укус, али и џеп!


Story – Право место за осмомартовски поклон!

Сваки дан је дан када би требали да показујемо љубав, али Међународни дан жена је дан када се трудимо да даме обрадујемо малим знаком пажње, пре свега нечим што одговара њеној личности и што ће је засигурно одушевити. Покушали смо да вам олакшамо и да издвојимо за вас неке предлоге поклона, па погледајте где и шта у Бачкој Паланци можете купити као идеалан поклон за 8. март.

Story 

Има нека тајна веза између жена и квалитетних торби и ципела. Посетили смо продавницу Story и из њихове богате понуде врхунских брендова издвојили нешто што ће одушевити сваку даму са стилом.

Manual, Bueno, Caplei Rosi, Doc, Tamaris, Falco, Pixy само су неки од модних брендова када су у питању торбе, обућа и модни детаљи.

У продавници Story можете пронаћи врхунске торбе свих боја већ од 2.500 динара. Важан сегмент асортимана су и новчаници којих има преко 300 модела и могу да се купе већ од 1750 динара, док добар кожни новчаник може да се купи већ за 1990 динара. У понуди је изузетан избор каишева ручно израђених од најквалитетније коже који могу да се купе за 1290 динара.

Продавница Story нуди и велики избор модних додатака: као што су несесери, футроле за наочаре, футроле за картице и то по веома повољним ценама, док се ешарпе за ваше даме могу купити већ од 890 динара. Стигла је и нова колекција кожне обуће за пролеће, атрактивни модели који су веома удобни и прате најновије светске модне трендове, а ове године су постали овлашћени заступник познате марке обуће која осим изузетне удобности и модерног дизајна има и заиста одличан однос цене и квалитета.

Уколико нисте сигурни шта би одушевило особу којој сте поклон наменили, одлучите се за поклон ваучер и она ће сама изабрати нешто из стварно широког асортимана продавнице Story.

Контакт:

Блок Партизан (поред ДП Нови Сад-Гас), Бачка Паланка

Пон-петак: Од 8:30 до 20 часова, суботом од 9 до 14 часова

Телефон: 021 604 10 10

story_torbe

Могућност куповине на рате путем синдикалних потврда и чекова.


House of drinks – Идеално место за добар поклон

Сваки дан је дан када би требали да показујемо љубав, али Међународни дан жена је дан када се трудимо да даме обрадујемо малим знаком пажње, пре свега нечим што одговара њеној личности и што ће је засигурно одушевити. Покушали смо да вам олакшамо и да издвојимо за вас неке предлоге поклона, па погледајте где и шта у Бачкој Паланци можете купити као идеалан поклон за 8. март.

House of drinks 

Посетили смо House of drinks, кућу луксузних пића која се налази у Краља Петра Првог 67 у Бачкој Паланци, која поред великог асортимана пића нуди и поклон корпе које можете изабрати готове или креирати поклон корпу по својој жељи из  њиховог асортимана.

Од поклон асортимана у House of drinks у понуди су и специфичне врсте чоколаде, парфема и широк асортиман чаша, декантера, отварача за флаше и честитки. Све поклоне можете купити појединачно или убацити у поклон корпе, а могу вам и запаковати ваш поклон у луксузно паковање.

Контакт :

Краља Петра Првог 67, Бачка Паланка

Понедељак – Петак: 13:00 – 21:00

Телефон: 0648850439

house.of.drinks.bp


La Vida – Идеалан поклон у цветном кутку у срцу Бачке Паланке

На адреси Краља Петра Првог 40 у Бачкој Паланци, никла је нова цвећара – La Vida. Овај цветни кутак пружа вам неодољиву палету свежег и уметнички аранжираног цвећа, креирајући јединствено искуство за љубитеље природних лепота.

Са пажљиво бираним резаним цвећем, саксијским цвећем, аранжманима, сузама, венцима и вештачким цвећем, ова цвећара се свакако издваја по својој понуди.

Оно што издваја La Vidu од других јесте импресиван украсни зид који сами праве, а који је комбинација вештачког и природног цвећа и доступан за куповину у различитим димензијама. Овај украсни зид чини савршен додатак за унапређење естетике простора, с обзиром да се може монтирати у дому или купити у раму. У њиховој понуди се налазе и шарене руже, воскиране руже, руже са цирконима и заиста велики избор разноликог цвећа које ће одуђевити сваку даму.

Могу да вам направе цветни аранжман са вашим поклоном, или аранжаман у корпици, узкрасном папиру или кутији коју ви изаберете. Нуде и декоративне стаклене баште које су одличан поклон или предивна декорација за сваки дом или пословни простор.

Цвећара „La Vida“ отворена је сваког дана и суботом, од 08:00 до 20:00 часова и такође прима поруџбине путем телефона које можете по договору покупити.

Контакт: 

060 6006676

 lavida.flowershop

 Краља Петра Првог 40, Бачка Паланка


Бутик Анђела – Најлепши поклони у кутку за даме!

У бутику Анђела стигла је нова колекција коју ће свака дама обожавати. Нову колекцију чине одабрани комади из турске и италијанске производње, а у наредних дана стиже и остатак колекције коју чине комбинезони, свечане кошуље и још дивних комада гардеробе. Оно што је карактеристично за гардеробу из понуде бутика Анђела је да увек бирају природне материјале као што су вискоза и памук.

У новој колекцији се налази велики избор модела панталона џепара које су тренутно модни хит и можете их купити већ од 2900 динара, као и велики избор различитих модела фармерица које се исто крећу од 2900 динара. Очаравајуће свечане, елегантне кежуал и свакодневне хаљине су биране тако да у њима свака жена засија и цена им је од 3900 динара, а сукње из понуде остављају без даха. Блузе од вискозе и памука, као и свечане и класичне кошуље су биране из најновијих колекција модних линија и могу се носити за сва годишња доба.

Модерне тренерке из њихове понуде могу да се носе уз све комбинације и у свакој прилици због дезена и модела који даму чак и у тренерци чине елегатном.

Оно што је тренутно модни хит су комплети сакоа, прслука и панталона равног кроја које вуку ка пословном стилу, а даме из овог бутика су издвојиле најлепше комаде за вас. Комплети сакоа и панталона се крећу од 5900, док сако можете да купите већ од 3900.

Сјајне вести су да је код њих тренутно актуелна распродаја од 50% на прошлогодишњу колекцију панталона, свечаних и дневних хаљина, блуза, кошуља, тренерки и кардигана. Такође, на распродаји су сви модели чизми, капута, јакни, као и колекција обуће из сезоне јесен/зима и то на попусту од 20 и 30%.

Нова колекција кожне италијанске обуће и торби, као што можете видети, носи са собом атрактивне моделе, дезене и боја које се уклапају уз сваку комбинацију.

У њиховој понуди се налазе модели хаљина, панталона, свечаних комплета, као и кошуља за крупније даме, и то у величинама до 4XL.

Најбоља вест је да у Анђели све можете да платите на рате, а вашу даму можете обрадовати поклон ваучером са износом који желите.

Бутик Анђела је место намењено девојкама и младим пословним женама које прате најновије светске модне трендове и њихове моделе карактерише модеран дизајн, квалитет материјала и приступачне цене. 

Контакт: 

Налази се на адреси Југословенске армије 28 у Бачкој Паланци и доступни су вам сваког радног дана од 09 до 20 часова и суботом од 09 до 16 часова.

butik_andjelabp


Осмомартовски поклони у Белотехни

Сваки дан је дан када би требали да показујемо љубав, али Међународни дан жена је дан када се трудимо да даме обрадујемо малим знаком пажње, пре свега нечим што одговара њеној личности и што ће је засигурно одушевити. Покушали смо да вам олакшамо и да издвојимо за вас неке предлоге поклона, па погледајте где и шта у Бачкој Паланци можете купити као идеалан поклон за 8. март.

Belotehna

Трговинска радња Белотехна има широку понуду производа који су идеални за осмомартовскe поклонe. Овога пута издвојићемо неке. Епилатори, депилатори (обични и ласерски), пегле за косу, увијачи, стајлери, фенови, паметни сатови, мобилни телефони, фритезе, апарати за кување на пари, нутри булети, сервиси за ручавање, велики избор чаша, есцајга, декорација за домаћинство. Посебну понуду чини велики избор бициклова за даме, са корпицама или без, са брзинама или без брзина.

У саставу Belotehne ради пет продајних објекта у којима можете пронаћи производе на акцији и велики избор најповољније друге беле технике, опреме и предмета за домаћинство.

Контакт: 

 Бачка Паланка: угао Жарка Зрењанина и Југословенске армије

021 751-770, 021 6044-166

 Бач: Братства јединства 3

021 771432

 Бачки Петровац: Народне револуције 8

021 2281344

 Силбаш: Николе Тесле 19

021 764122

 Нови Сад: Булевар Европе 19

063 695059

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here