Проширена понуда слатког програма у Касици С

Касица С је чувар вашег буџета.

598

Пратећи потребе купаца, као и потребе тржишта, а у складу са продајном стратегијом Kaсице С,  похвалили су се да су проширили понуду слатког програма у њиховим малопродајним објектима у Бачкој Паланци.


-У складу са нашом жељом да вам понудимо најбољи однос цене и квалитета, можемо да се похвалимо да смо постали екслузивни увозници слатког програма турског произвођача Антат који се на тржишту Европе истакао међу осталим производима по свом квалитету производа и посебним укусима које производи.

Касица С увек нуди иновативну понуду на тржишту

Наша је идеја да вам понудимо нове, квалитетне производе први и да самим тим и понудимо најбољу цену. Купци Касице С су приметили да у њиховој понуди у континуитету се налазе нови производе.

Овога пута је наша понуда богатија за Антат програм који вам нуди карамеле, различите пралине са популарним укусима јагоде и кокоса, желе и воћне бомбоне, чоколадице, а и луксузније чоколаде са већим процентом какоа.

Посебну популарност код љубитеља слаткиша на другим тржиштима освојио је дезер Ругано wафел са кокосом који у себи има пуњење од лешника и цео лешник.

Асортиман понуде је из године у годину већи

-Можемо се похвалити да је понуда артиклова у нашим малопродајним објектима сваке године све већа, а и желимо да се захвалимо нашим верним купцима коју су нам на указаном поверењу свих ових година.

-Наставићемо да за вас имамо најповољнију понуду, иновативне и квалитетне производе. Производи Антат су већ доступни у нашим малопродајним објектима, топло вам препоручујемо да их пробате.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here