Снижења у DDG Fashion – Све у пола цене!

Не пропустите прилику да остварите добру куповину по најбољим ценама у току снижења.

2301

У Бачкој Паланци, на адреси Милана Курепе 15, у Уској улици актуелно је  снижење од 50% на све изложено у продавници, укључујући нову колекцију и већ снижену гардеробу, као и понуду у њиховој онлајн продавници. Ово је изузетна прилика да изаберете комад гардеробе из старе или нове колекције. 


Пожурите до Уске улице у њихов бутик, зато што не желите да се прода ваш омиљени комад који је сада на снижењу.

Не пропустите прилику да остварите добру куповину по најбољим ценама у току акцијског снижења.

Оно што овде можете пронаћи за себе по изузетним ценама су хаљине за сваку прилику, елегантне, свечане и класичне. Хаљину можете да купите већ од 699 динара и да обезбедите себи комад одеће који ће вас служити дуго година у свим приликама. Сукње су на снижењу и крећу се од 799 динара. 

Нова колекција је стигла!

Женске блузе се крећу на снижењу од 799 динара, док веома лепе и модерне кошуље можете да купите у DDG Fashion-у већ од 999 динара.

Купите фармерице по цени од 799 динара

Фармерке свакако чине важан део женског гардеробера и у можете да их купите на тернутном снижењу од 799 динара, док панталоне можете пронаћи по цени од 599 динара.

Иако зима није још увек готова, и јакне нећемо одлагати још сигурно два месеца DDG Fashion је свим дамама обезбедио сјајне цене за куповину јакни и џемпера. Све јакне су снижене и можете пронаћи прелепе модерне комаде по цени већ од 2999 динара, док су џемпери снижени и доступни по цени од 899 динара.

Ово су цене које се не смеју пропустити! 

Повољна куповина је идеална за мудро трошење буџета, и зато уколико сте видели неки комад одеће у претходном периоду који вам је запао за око, а ипак се нисте одлучили да га купите, сада је право време!

Торбе, свечане торбице, мајице, горњаци, сакои, кардигани, прслуци, тренерке и дуксеви су такође у понуди бутика у Бачкој Паланци, а цене ће вас изненадити. Свакако вам препоручујемо да свратите у периоду снижења и пронађете комад гардеробе за вас.

Адреса: 

Академика Милана Курепе 15, локал 1. Бачка Паланка (Уска улица)

Tелефон: 066/309-342

Радно време:

Понедељак: Петак: 09-21 час
Субота: 09-21 час

Начин плаћања у продавници у Бачкој Паланци 

  • Административна забрана 4 рате (рата најмање 1000 рсд)
  • Готовина
  • Картице

Будите у току са понудом и акцијама у DDG Fashion и пратите их путем друштвених мрежа:

fashionddg

ddgfashionofficial

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here