Нова победа Херцеговца. Трка за друго место се наставља!

У следећем, 26. колу, које је на програму наредног викенда, Херцеговац гостује екипи Стара у Новом Саду, док екипа Младости одлази на гостовање у Београд, екипи КК "Беко".

ГАЈДОБРА – У недељу (17.03.), у оквиру 25. кола Друге лиге Србије, кошаркаши Херцеговца били су домаћини екипи Клика из Ариља.

Херцеговац – Клик 81:66
(24:13, 22:16, 19:23, 16:14)

Била је ово рутинска победа Херцеговца у којој су домаћи играчи боље отворили утакмицу и већ на полувремену стекли предност од 17 разлике (46:29). Гаћеша је водио екипу Херцеговца и са 32 поена је био убедљиво најефикаснији појединац на терену.

Херцеговац и даље трчи трку за другу позицију на крају првенства која би донела улазак у КЛС, највиши ранг српске кошарке. Њихов главни конкурент, екипа Младости из Смедеревске Паланке, је у овом колу на домаћем терену славила против Мораве из Владичиног Хана (88:72). Иако Херцеговац и Младост (СП) имају идентичан број бодова, тренутно се Младост налази на позицији два а Херцеговац на позицији три, због бољег мешусобног скора.

Да би Херцеговац дошао до циља и на крају првенства заузео позицију два, неопходно је да екипа из Смедеревске Паланке доживи кикс до краја првенства.

У следећем, 26. колу, које је на програму наредног викенда, Херцеговац гостује екипи Стара у Новом Саду, док екипа Младости одлази на гостовање у Београд, екипи КК „Беко“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here