Новогодишње снижење до чак 50% попуста у DDG Fashion

Уживај у празницима и празничном даривању уз Новогодишње снижење до чак 50% попуста за куповину онлајн!

Новогодишња еуфорија је већ закорачила у продавнице DDG Fashion- а. Оно што вас очекује код њих је додатних 50% попуста за све куповине онлине. У продавницама вас очекује 20% на све већ снижено. 


Од прошле године DDG Fashion, који се налази у самом центру Бачке Паланке, у Улици Милана Курепе 15, омиљено је место дамама, као и њиховим мушкарцима. 

Оно што они нуде су сјајни брендови из света моде и сензационална гардероба која ће натерати друге да вам се диве. Пратите тренд DDG Fashion и ускочите у ципеле модних икона за којима се сви окрећу и испред њих простиру црвени тепих. Све то по невероватним ценама!

Пожурите остало је још неколико дана да искористиш феноменалне попусте,  уштедиш новац и обучеш се у најквалитетније скандинавске брендове.

За децу, жене, мушкарце најфинија конфекција гардеробе високог квалитета, све на једном месту.

 

У DDG Fashion продавници из понуде нове колекције ћете сигурно наћи део гардеробе који нисте могли пронаћи у другим бутицима. Поред нове колекције, ту су и снижени последњи комади, зато не чекајте, већ правац DDG Fashion и уграбите свој последњи комад.

Сада је моменат да купиш по најповољнијим ценама и зато правац у DDG Fashion продавнице и купи одмах најбољу гардеробу по најбољим ценама.

Адреса: 

Академика Милана Курепе 15, локал 1. Бачка Паланка (Уска улица)

Tелефон: 066/309-342

Радно време:

Понедељак – Петак: 09-21 час
Субота: 09-21 час

Начин плаћања у продавници у Бачкој Паланци 

  • Административна забрана 4 рате (рата најмање 1000 рсд)
  • Готовина
  • Картице

Будите у току са понудом и акцијама у DDG Fashion и пратите их путем друштвених мрежа:

fashionddg

ddgfashionofficial

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here