Разгледнице – Отказана премијера у позоришту!

За нека боља времена ...

Предлог бр. 31

На мејл наше редакције свакодневно пристижу ваши предлози фотографија за Конкурс за израду најреалистичнијих разгледница општине Бачке Паланке. Ова се односи на започет и никад незавршени објекат позоришта у Бачкој Паланци.

Почетком 90`-их година прошлог века почело се са изградњом зграде бачкопаланачког позоришта која никад није завршена. Након куповине фирме „Зечевић у стечају“ од стране фирме чији је власник Бранко Зубац у 2021. години, локална власт је најављивала могуће решење овог вишедеценијског проблема у Бачкој Паланци, међутим негде је запело. Где? За сад не знамо.

Седиште фирме „Diplomat IRP“

Посетили смо седиште фирме која је сада власник фирме Зечевић, али на адреси Краља Петра Првог 12 у Бачкој Паланци, у том локалу нема ни намештаја. Ново је једино поштанско сандуче.

Овако је 22.09.2021. године о решењу проблема зграде позоришта и станова солидарности говорио Бранислав Шушница, председник општине Бачка Паланка (Погледај видео прилог).

Редакција БАП ВЕСТИ је одлучила да отвори Конкурс за израду најреалистичнијих разгледница општине Бачке Паланке са идејом да надлежнима укаже на локације у општини Бачка Паланка које заслужују активности локалне власти у виду адаптација, реконструкција, текућег одржавања … а све у нади да ће они који су и задужени и плаћени да се баве овим активностима, то и да почну.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here