Doo Šole вам нуди највећи избор електроматеријала у Бачкој Паланци

Doo Šole  је ваш поуздан партнер у свету електричних иновација!

837

Упознајте се са широком понудом електро материјала и опреме за домаћинство уз Doo Šole, породичну фирму која већ 30 година упешно послује у Бачкој Паланци. Налазе се у улици Краља Петра Првог 46, са јасном визијом да постану ваша прва и последња дестинација када су у питању електрични производи.


Doo Šole вам нуди највећи избор електроматеријала

Ова продавница је дом бројних брендова и произвођача и широк избор кабала, прекидача, утичница, вентилатора, бојлера и резервних делова за ваше кућне апарате. Њихова понуда обухвата и професионалне алате, расвету и много више, све што вам треба да свој дом претворите у извор удобности и ефикасности.

Мото фирме Doo Šole је „Ако немамо, поручите, можда можемо да набавимо.“ 

Скромонст одише овим слоганом, па ми потврђујемо да готово сигурно могу да набаве све што вам је потребно од електричних производа. У потрази за врхунским производима електро-материјала и опреме, лед рефлектори представљају идеалан избор за квалитетно осветљење простора. 

Каблови и кабловска галантерија омогућавају поуздано и безбедно повезивање електричних уређаја, а овде је избор веома велик. Биметали и склопке су од суштинске важности за ефикасно управљање температуром и енергетску ефикасност система грејања, а они нуде проверене брендове. Расвета различитих стилова и боја додаје естетски додир сваком простору, а код Šoleta је понуда феноменална.

Електрични ручни алати, прекидачи, утичнице и осигурачи су саставни део њихове понуде. Њихова широка понуда и лагер резервних делова омогућава брзо одржавање и сервисирање електричних система.

„Као поносни партнери са познатом компанијом „Зајечар“, гарантују врхунски квалитет кабала који ће испунити све ваше електричне потребе. Верују у снагу брендова и зато сарађују са компанијом Aling и другим  познатим произвођачима електроматеријала како би вам пружили широк спектар могућности за избор.

-Наши запослени стоји вам на располагању да вам пруже подршку и саветовање око наше понуде. Са великим искуством у индустрији преко три деценије, наша породична фирма ће вам помоћи да пронађете најбоље производе за ваше потребе. Ваше задовољство и поверење су нам од изузетне важности, зато се трудимо да вам пружимо персонализовано искуство сваки пут кад посетите нашу продавницу.

-Unior алат, који се налази у нашој понуди, је ту да вам омогући професионалност у сваком пројекту, а резервни делови за кућне апарате гарантују дуготрајност и функционалност ваших уређаја –  Истиче син и партнер власника ове породичне фирме, Вукашин Шолаја.

-Уверени смо да ваше домаћинство заслужује само најбоље, стога смо ту да вам помогнемо да остварите своје идеје. Посетите нас на адреси Краља Петра Првог 46 у Бачкој Паланци – Поносно истиче власник ове породичне фирме, Предраг Шолаја.

Doo Šole  је ваш поуздан партнер у свету електричних иновација!

 

Адреса: Краља Петра Првог 46, Бачка Паланка

Радним данима: 07:30 – 20:00

Суботом: 07:30 – 15:00

Контакт телефони:

021/ 754-562

063/ 7750-246

Емаил: [email protected]

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here