Нови изложбени салон и проширена понуда у Metal Komerc LTD

Искористите акцијски период и купите Rabalux расвету по 10% нижој цени.

Салон керамике, расвете и санитарија Metal Komerc LTD је јединствена продавница у Бачкој Паланци која је посвећена пружању врхунске услуге и квалитета.


Њихова понуда обухвата све врсте керамичких плочица, санитарне опреме, батерија, као и широк асортиман расвете која ће испунити све ваше жеље и потребе.
Сви производи који се налазе у Metal Komerc LTD салону су одабрани са посебном пажњом, тако да су сигурни и функционални, а притом изгледају модерно и атрактивно.

У салону ћете наћи и много додатних производа који ће учинити ваш дом или пословни простор још лепшим и угоднијим.

Осим производа врхунске квалитете, Metal Komerc LTD нуди и професионалне савете својим купцима, како би им помогли да одаберу прави производ за њихове потребе.
Добављачи који снабдевају овај салон су Rabalux, Nowodvorski, Keramika Jovanović, Rosan, Yotex, Cersanit, Zorka Keramika многи други. Metal Komerc LTD има како домаће тако и добављаче из Турске.

Акција на Рабалуx расвету је одлична прилика да освежите свој дом и створите угодну
атмосферу уз штедљиве и модерне ЛЕД светиљке. Расвета је кључна за стварање угодне атмосфере у простору, а у Metal Komerc LTD салону можете пронаћи све врсте расвете, од ламперија до уградне расвете.

Уколико сте заузети и немате времена да посетите продавницу, Metal Komerc LTD ускоро отвара и wеb shop, што значи да ћете своју куповину моћи обавити из удобности свог дома или канцеларије. Све што треба да урадите је да посетите њихов сајт и изаберете производе које желите.

 

 

Metal Komerc LTD је право место за све ваше потребе у вези са керамиком, расветом и санитаријом. Посетите их на адреси Краља Петра Првог, 181, Бачка Паланка.

Не пропустите прилику да посетите овај сјајан салон и погледате понуду коју имају. Сигурни смо да ћете пронаћи производе који ће задовољити ваше потребе и жеље по веома повољни ценама.

Koнтакт: 

metalkomercltd

metalkomerc

: радног дана од 8:00 до 16:00 часова

: [email protected]; [email protected]

: +381 64 2188 426

: +381 21 750 712

:metalkomercltd.rs

Lokacije:

: Малопродајни објекат и стовариште – Бачка Паланка, Улица Краља Петра Првог 181.

: Седиште предузећа – Нови Сад, Улица Бранимира Ћосића 2/3 спрат.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here