Апотека Orfelin – Ми бринемо о вашем здрављу

У апотекама Orfelin обавити бесплатан преглед стопала и темена главе.

2216

Aпотека Оrfelin je са вама од 1992 године и од тада послује са великим успехом. Оrfelin је пордична апотека са 30 година искуства у фармацеутској индустрији и велики број њихових задовољних купаца је за сваку препоруку и поштовање. Огранци апотеке Орфелин у Бачкој Паланци налазе се у самом центру,  улици Краља Петра I  31 и Жарка Зрењанина 78.


Апотекарској установи Orfelin NS седиште је у Новом Саду у улици Бранимира Ћосића 47. Поред главног седишта у Новом Саду и огранака у Бачкој Паланци постоје још два огранка апотеке Орфелин и то у Челареву на адреси Маршала Тита 5 као и у Сонти на адреси Вука Караџића 66.

 

“ Где год сте Ви ту је и ваша апотека Орфелин „

Апотека Орфелин поред свеобухватне  понуде лекова и ОТЦ препарата у свом асортиману има најпознатије брендове беби хране, беби опреме, играчака и
највећи избор анатомске обуће за децу и одрасле. Редован унос витмана и минерала је изузетно битан за здрав и јак имунитет. У апотеци Orfelin ће те пронаћи сјајан асортиман суплемената, витмина и минерала који ће бити ваш одбрамбени механизам. За ваше срце, крвне судове, циркулацију, респираторни систем и све остало ту је велики избор дијететских суплемената.

У понуди имају и све оно што је потребно од козметике за хигијену и негу. Дермокозметика је незаоблизани део асортимана ове породичне апотеке.

“ Ми бринемо о вашем и здрављу ваше породице „

-Оно по чему се издвајамо од других јесте да смо ми увек ту за наше пацијенте и они то знају. У могућности смо да пацијентима обезбедимо поруџбину дан за дан, што њима такође пуно значи. Код нас је запослен стручни кадар који свакодневно ради на самоедукацији и унапређењу, што се види и по резултатима.

“ Једино здравља и знања никад није доста „

-Куповина у апотеци Орфелин је максимално олакшана пензионерима и свим осталим купцима. Код нас постоје све врсте договора око плаћања: чекови, административне забране, картице банака и уговори са пензионерима.

За време свих празника смо такође отворени и ту само за вас.

Радно време:

Радни дан :
07:00-21:300
Субота:
07:00-21:30
Недеља:
07:30-21:00

Телефони: 021/750-485 и 064/8500-324

Апотеке Орфелин можете пронаћи и на дрштвеним мрежама:
инстагрaм: apoteka_orfelin

фејзбук : orfelinns.apoteka

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here